Szerezd meg az álom munkatársad gyorsabban, mint valaha, időpocsékolás nélkül!

Soha többet hónapokig betöltetlen kulcspozíciók, kevés, rossz minőségű jelentkező és végeláthatatlan interjúsorozat!

Segítünk megtalálni a legjobb jelölteket, nagy mennyiségben, kiszámíthatóan és automatizáltan a vállalkozásod részére!

Szerezd meg céged új munkatársát hatékonyan a közösségi média erejével!

Szeretnéd, ha segítenénk megtalálni a tökéletes jelöltet?

Ha most csak a pénzt szórod álláshirdetésekre, eredmény nélkül, akkor annak 3 fő oka van:

Kevés jelentkező

Lehet neked a világ legjobb kiválasztási folyamata, ha 3 közepes jelölt közül kell választanod. Mi utáljuk, ha kompromisszumokat kell kötnöd.

Gyenge kommunikáció

Ha nem tudod hatékonyan, a saját nyelvezetén megszólítani az álom munkavállalód, akkor nem tudod elnyerni a figyelmét, és az ajánlatod se ér el hozzá.

Körülményes kiválasztás

Váratlan helyzet, ha túl sok jelentkező érkezik be a pozícióra. Hogyan választod ki sok tíz vagy száz jelölt közül, hogy kivel szeretnél együtt dolgozni?

Ha ezek nincsenek rendben, szinte esélytelen tartósan bővülnie vállalkozásodnak. 🙄

Mindennek következményeként…

Lojális, kiváló szakember és bátran támaszkodhatsz rá hosszú távon is.

Nézzük mi kell ahhoz, hogy végre nálad dolgozzon!

Egy platform, ahol aktív az álomjelölted és költséghatékonyan eléred.

Vannak felületek, ahol munkaadóként több százezerért regisztrálhatsz, aztán vagy jönnek jó jelöltek vagy sem.

Jelenleg a Facebook hirdetési felülete verhetetlen álláshirdetés kategóriában. Magyarországon szinte mindenki elérhető rajta, a legtöbb esetben pedig töredékáron sikerül annyi embert elérni, hogy köztük legyen a következő munkatársunk.

Folyamatosan, kiszámíthatóan, mérhetően működő rendszer, amit összerakunk és üzemeltetünk neked pont úgy, ahogy már sok sikeres kampánynál megtettük.

Egy álomjelöltnek szóló aloldal (landing oldal), ahol megismerheti az ajánlatod.

Mint bármilyen terméket, az álláslehetőséget is el kell adnunk a jelölteknek. Ezért mindenképp szükséges kialakítanunk egy aloldalt, ahová a hirdetésből küldhetjük őket.

Ezt úgy kell megfogalmaznunk, hogy kifejezetten nekik szólva mutassa be az ajánlatunkat. Nem lehet unalmas, sablonos, megúszós, mert akkor kilép a weboldalról a jelölt.

Olyan ütős élményt kell adnunk az oldal elolvasása során, hogy mindenképp azt érezze, hogy nálad akar dolgozni. Az ajánlatod marketing és HR szempontból is átdolgozzuk, és igazán profi formába öntjük, így neked ezzel sem kell foglalkoznod, megspórolhatod az oldalkészítéssel, szövegírással, grafikával járó fejfájást.

Ki kell tudnunk választani a megfelelő jelöltet és minél hamarabb termelőképessé tenni.

Sok tucat jelentkező átszűrése sokórás feladat. Kifejezetten előny, ha ebben valakinek van tapasztalata, de lássuk be, nem egyszerű kiválasztani azt a néhányat, aki eljut a személyes interjúra.

Nem titok, hogy a célunk az, hogy ne kelljen olyanokkal foglalkoznod, akik csak az időt viszik és nem passzolnak a cégedhez.

Az ígéretünk az, hogy 3 hónapon belül az álom munkavállalód nálad fog dolgozni. Az igazán jó jelöltek éveken keresztül nálad maradnak, és befolyásolják a céged által futott pályát.

Közösen átdolgozzuk a munkáltatói stratégiád és segítünk kiválasztani azokat az embereket, akikkel céged szárnyra kaphat.

Rendkívül kiterjedt partnerhálózatunk és hatalmas tapasztalatunk van.

Együtt dolgozunk piacvezető szakértőkkel, így nem csak behozni tudjuk a jelölteket, hanem még többet tudunk neked segíteni. HR partnerünk a maifiatalokra specializálódva ki tudja választani akár több száz fiatal közül azokat az embereket, akik hosszú távon is lojális, kiváló munkaerők lesznek cégedben.

Értékesítéssel foglalkozó partnerünk pedig segít kiképezni HR-csapatod úgy, hogy az álommunkavállaló ne tudjon nekik nemet mondani az interjú után.

Ha a legextrább szolgáltatásunkat szeretnéd és nem bíznád a véletlenre céged jövőjét, akkor ez neked való.

Hogyan juthatsz mindehhez hozzá?

Az ajánlatunk az, hogy behozzuk az érdeklődőket egy olyan oldalra, amit mi készítünk el, előszűrjük a jelölteket, így neked csak az igazán komolyakkal kell foglalkoznod.

Mindezt úgy, hogy végigsegítünk az egész folyamaton tanácsainkkal és tapasztalatainkkal.

Neked való ez az együttműködés? Add meg az elérhetőségeid, és felhívunk telefonon!

14 napon belül összerakjuk neked a teljes rendszert és elkezdheted a toborzást!

Ki fog kapcsolatba lépni veled?

Szia!

Mózes Tamás vagyok, a mozestamas.hu alapítója, tulajdonosa. Facebook hirdetésekkel kezdtem egyéni vállalkozóként, mára 5 fős csapatommal dolgozunk az egyszemélyes vállalkozóktól egészen a milliárdos cégek online hirdetésein és rendszerein.

Hogyan jött a munkatársszerzés? A meglévő ügyfeleink megbíztak többször is, hogy hirdessük meg egy-egy nyitott pozíciójukat: az eredmények lenyűgözőek voltak, mi pedig rájöttünk azokra a kulcs alkotóelemekre, amivel a legtöbb iparágban hatalmas sikerrel lehet új, kiválóan teljesítő, lojális munkatársakat szerezni. 

Ebben tudunk segíteni. Ezt a rendszert építjük meg Neked, Veled.

[DÓRI BEMUTATKOZÁSÁNAK HELYE]

Néhány példa, hogy milyen sikereket értünk el álláshirdetés területen:

Üzleti angol

A feladat az volt, hogy növeljük egy piacvezető üzleti angol nyelviskola tanári gárdáját olyan jelentkezőkkel, akik kiemelkedő tanári és üzleti tapasztalattal rendelkeznek.

Pár száz dollár elköltéséből több, mint 10 olyan jelentkező érkezett, aki megfelelt a feltételeknek, a kampány bőven elérte célját.

Szövegíró álláshirdetés

A mozestamas.hu ügynökségébe szükségünk volt szövegíró kollégára.

Pár nap alatt több, mint 170 jelentkezés történt, amiből 40 visszaküldte a próbafeladatot és legalább 10 olyan jelentkező volt, aki jelentős fejlődést tudott volna a cégünkbe hozni.

Állandó kampányok

Egyik ügyfelünknek a világmegváltó tervei miatt állandóan munkatársakra van szüksége, folyamatosan bővül.

Havonta több, mint száz jelentkezés érkezik be néhány százezer forintból a weboldalán keresztül, amiből hatékonyan ki tudja választani a jövő vezetőit.

Azaz nem csak tanítjuk, hogy miként lehet ezt hatékonyan csinálni, hanem napi szinten be is bizonyítjuk. 😉

Legutóbb pedig egy németországi csarnokszerelésre több, mint 100 jól kvalifikált jelentkezőt hoztunk be, a kampány néhány nap alatt elérte a célját.

„Én is akarok jobb munkatársakat, kiszámíthatóan! Hogyan tovább?”

  1. Első lépésként jelentkezz az űrlapon keresztül az adataid megadásával.
  2. Kollégánk felkeres Téged egy rövid telefonos beszélgetésre, hogy megválaszolja a felmerülő kérdéseid!
  3. A telefonos elbeszélgetés után közösen eldöntjük, hogy tudunk-e segíteni neked abban, hogy jobb minőségű, nagyobb mennyiségű, lojális munkaerőt szerezzünk vállalkozásodba automatizáltan.

Ezekre a kérdésekre is jó, ha tudod a válaszunkat!

Nem, egyik sem vagyunk. Mi a cégeddel közösen, annak partnereként segítünk megtalálni és munkába állítani az álom munkavállalót a lehető leggyorsabban.

Egy 3 lépéses, komplex módszertanról van szó, ami a piacon egyedülálló. Ennek segítségével az online világban, a megfelelő csatornán sikerül a megfelelő embereket elérni, majd a jelentkezőket kiszűrni és a pozícióra legalkalmasabb embert felvenni.

Nem, amit nyújtunk, az sokkal több, mint egy egyszerű tanácsadás. A cégeddel együtt, annak eredményéért dolgozunk és kivesszük az egyenletből a céges erőforrásaitok leterhelését.

Olyan célzott álláshirdetésekkel és HR folyamattal dolgozunk, ami többszörösen bizonyított már és garantált eredményeket hoz. 14 napon belül összerakjuk neked a rendszert.