KKV cégvezetők figyelem!

Toborozz új munkaerőt eredményesen, költségeket és időt megtakarítva anélkül, hogy további százezreket költenél feleslegesen a különböző álláskeresési portálokon

Találd meg a céged számára az ideális munkatársat az interneten – professzionális landoló oldal segítségével

Miért szenved a legtöbb kis- és középvállalkozás a megfelelő munkaerő megtalálásával az interneten?

1. Olyan helyeken jelenik meg az álláshirdetésük, ami nem friss adatbázissal dolgozik és ahol a kvalifikált munkaerő nincs jelen

2. Nem tudják úgy megfogalmazni az adott pozíció feladatkörét és előnyeit,, hogy az vonzó legyen a minőségi munkaerő számára

3. 2022-ben már teljesen elavultnak számító és drága módszerekkel hirdetnek

Ha az előbbi pontok közül bármelyik is érint téged, akkor az alábbi következményekre számíthatsz…

➡️ Folyamatosan pénzt veszítesz, mert akár megrendeléseket szükésges visszamondanod a munkaerőhiány miatt, így a céged nem tud növekedni úgy, ahogyan te azt tervezed

➡️ Mivel nem frissülő portálokat használsz, így rengeteg időt, energiát és pénzt égetsz el anélkül, hogy kézzel fogható eredményt kapnál

➡️ A véletlenre bízod azt, hogy megtaláld a megfelelő munkatársat, így drágán és nehezen éred azt el, hogy egyáltalán jelentkezzen valaki – aki sok esetben nem is alkalmas az adott pozició betöltésére

Mi történik, ha továbbra is a megszokott álláshirdetési “útvonalat” használod 2022-ben?

⚠️ temérdek időt és erőforrást emészt fel a toborzás

⚠️ kevés jelölt vagy éppen rosszul kvalifikált jelöltek érkeznek

⚠️ önéletrajzok végeláthatatlan sorát szükséges feldolgozni, ami túl sok időt emészt fel„muszáj” kiválasztanod egy jelöltet, mert olyan kicsi a merítés

⚠️ rengeteg pénzedbe és idődbe kerül az új munkatárs betanítatása, aki hamar kiesik a rostán, mert nem a megfelelő személy a pozícióra

Az eddig jól bevált módszerek ma már messze nem azt az eredményt hozzák, mint 2, 5 vagy 10 évvel ezelőtt, mert a munkavállalók szokásai is megváltoztak.

Mivel 2022-ben szinte mindenki elérhető a közösségi médiában, így a legegyszerűbb ezeken a csatornákon megtalálni a megfelelő és az adott pozícióra alkalmas munkaerőt.

Átfogó megoldás a betöltetlen pozíciókra KKV cégek számára

Találd meg végre a céged számára az álom munkaerőt az interneten - mérhetően rövidebb idő alatt, mint eddig bármikor

Új és lojális munkaerőt találni sok esetben kihívást okoz 2022-ben a KKV cégek számára, különösen akkor, ha nincs egy megfelelő rendszer, ami folyamatosan a megfelelő munkavállalókat találná meg, költséghatékonyan.

2022-ben viszont a betöltetlen pozíciókra az új kulcsemberek toborzása és kiválasztása grantáltan sokkal hatékonyabban is működhet. 

Ehhez azonban más módszerre van szükség, mint a “jól megszokott” út.

Miről is van szó pontosan?

Az interneten landoló oldalak és az arra terelt, minőségi érdeklődők segítségével sokkal gyorsabbá és költséghatékonyabbá válik az új munkatársak megtalálása.

Miért landoló oldal?
Az online világban nem a dizájnal fogsz eladni, vagy embereket cselekvésre ösztönözni, hanem a szövegeiddel. Természetesen a dizájn is fontos, de ha a szövegeid az online térben nem megfelelőek, sosem fogsz átütő sikeret akaratni.

A landoló (értékesítési vagy érkező) oldalakkal lehetőséged van arra, hogy olyannak mutasd be a céged, mint amilyen valójában. Nincs karakterhatár, sem előre megszabott sablonszövegek.

Mert a landoló oldal igazából erről szól: lényegesen több információt tudsz megadni rajta, olyan módon, hogy a munkavállaló azt fogja érezni, hogy VÉGRE megtalált TÉGED, és nálad AKAR dolgozni.

Ráadásul automatizáltan 0-24-ben érkeznek a megfelelő minőségű és mennyiségű jelentkezők a megüresedett pozícióra.

Milyen lépésekből áll az álom munkavállaló megtalálása?

1

A betöltendő pozíció ajánlatának kidolgozása

Ez a rész két lépésből áll.

Elsőként közösen kidolgozzuk az adott pozíció/k ideális munkavállalójának profilját.

Ezután közösen kialakítjuk a pozíció ajánlatát, azaz feladatkörét és előnyeit úgy megfogalmazva, hogy az álom munkavállaló azonnal jelentkezzen a lehetőségre, még akkor is, ha eddig fel sem merült benne a munkahelyváltás.

 

2

A landoló oldal megírása

Amint közösen kialakítottuk az adott pozició ajánlatát, és azt is tudjuk, hogy kit keresünk, utána kézhez kapod azt a landoló oldalt szöveggel, technikai megvalósítással együtt, ahol az álom munkatárs azonnal le tudja adni a jelentkezését.

3

Kvalifikáló űrlap kialakítása

Segítünk abban is, hogy milyen kérdéseket érdemes feltenned a jelentkezőnek annak érdekében, hogy csak azzal a munkatárs-jelölttel kerüljetek kapcsolatba személyesen, aki tényleg megfelelhet az adott pozícióra.

4

Bevetjük a közösségi média hirdetéseket 

Elindulnak a hirdetési kampányok, melyek a segítségével automatikusan és folyamatosan érkeznek a megfelelő jelentkezők, így rengeteg céges erőforrásod szabadul fel.

1. A betöltendő pozíció ajánlatának kidolgozása

Ez a rész két lépésből áll.

  1. Közösen kidolgozzuk az adott pozíció/k ideális munkavállalójának profilját.
  2. Közösen kialakítjuk a pozíció ajánlatát, azaz feladatkörét és előnyeit úgy megfogalmazva, hogy az álom munkavállaló azonnal jelentkezzen a lehetőségre, még akkor is, ha eddig fel sem merült benne a munkahelyváltás.

Miért van erre szükség? 

Ha egy KKV cég tudja azt, hogy pontosan kit keres és őt milyen ajánlattal tudja megszólítani, csakis akkor tud hatékonyan és eredményesen az internet segítségével megfelelő munkaerőt találni 2022-ben. Ehhez pedig szükséges a megfelelő és hatásos online kommunikáció is.

2. A landoló oldal megírása

Amint közösen kialakítottuk az adott pozició ajánlatát, és azt is tudjuk, hogy kit keresünk, utána kézhez kapod azt a landoló oldalt szöveggel, technikai megvalósítással együtt, ahol az álom munkatárs azonnal le tudja adni a jelentkezését.

3. Kvalifikáló űrlap kialakítása

Segítünk abban is, hogy milyen kérdéseket érdemes feltenned a jelentkezőnek annak érdekében, hogy csak azzal a munkatárs-jelölttel kerüljetek kapcsolatba személyesen, aki tényleg megfelelhet az adott pozícióra.

4. Bevetjük a közösségi média hirdetéseket 

Elindulnak a hirdetési kampányok, melyek a segítségével automatikusan és folyamatosan érkeznek a megfelelő jelentkezők, így rengeteg céges erőforrásod szabadul fel.

Kinek való ez a lehetőség?

Akkor jelentkezz ha:

✅ Ha már van működő vállalkozásod
✅ Rendelkezel legalább 2-3 munkatárssal
✅ Keresel új munkaerőt a csapatodba
✅ Hiszel az online marketing erejében

Még ne jelentkezz ha:

❌ Kezdő, induló, katás vállalkozó vagy
❌  Ha még nincsen munkatársad
❌  Azt gondolod, az online marketing felesleges pénzkidobás
❌  Nem vagy hajlandó elfogadni javaslatokat, új nézőpontokat

Álom munkatárs mérhetően rövidebb idő alatt: Mik a következő lépéseid?

A „Nézzük meg, hogy tudunk-e együtt dolgozni” gombra kattintva kérjük add meg az adataidat, hogy fel tudjuk veled venni a kapcsolatot!

Az egyeztetett időpontban szakmai csapatunk felkeres a további információkkal a válaszaid alapján.

Közösen megbeszéljük és eldöntjük, valóban tudunk-e sikeresen együttműködni a megüresedett pozíció betöltésénél.

Kivel fogsz beszélni telefonon?

Tóth Bence

Online marketing stratéga. Abban segítem a KKV cégeket, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabb módon tudjanak az internet segítségével folyamatosan új érdeklődőket, vevőket, és megfelelő munkatársakat találni a cégük számára.

Az a küldetésem, hogy a cégeket a következő szintre tudjam emelni az online marketing erejével úgy, hogy az üzleti céljaik elérése sokkal kevesebb időt, enerigát és pénzt vegyen igénybe, mint eddig bármikor.

Jelentkezz a díjmentes visszahívásra, és nézzük meg, hogy tudunk-e együtt dolgozni!

Add meg az adataid, hogy Bence felhívhasson egy rövid megbeszélésre, ahol közösen eldönthetjük, hogy tudunk-e segíteni Neked abban, hogy felépítsük a tökéletes munkatársszerző gépezetet!

Nézd meg, hogy mit üzennek Neked sikeres ügyfeleink!

Maradt még további kérdésed?

Nem, egyik sem vagyunk. Mi a cégeddel közösen, annak partnereként segítünk megtalálni és munkába állítani az álom munkavállalót.

Egy 4 lépéses, komplex módszertanról van szó. Ennek segítségével az online világban, a megfelelő csatornán sikerül a megfelelő embereket elérni, majd a jelentkezőket kiszűrni.

Nem, amit nyújtunk, az sokkal több, mint egy egyszerű tanácsadás. Itt mérhető, kézzel fogható eredményeket kapsz, automatizáltan. A cégeddel együtt, annak eredményéért dolgozunk és kivesszük az egyenletből a céges erőforrásaitok leterhelését.

Olyan célzott álláshirdetésekkel dolgozunk, ami többszörösen bizonyított már és garantált eredményeket hoz rövid idő alatt, így az álom munkavállaló a cégedbe kerül.