FACEBOOK HIRDETÉSKEZELÉS

Felelős vagyok több ezer vásárló megszerzéséért, akik több tízmilliót költöttek ügyfeleimnél és elkötelezett újravásárlók lettek.

Hogyan lesznek eredményes hirdetéseid?

Valójában olyan tudás kell a kezedbe, amivel kicsit előrébb gondolkozol, mint a versenytársaid. Jómagam elmondhatom, hogy elköltöttem több, mint tíz millió forintot csak Facebook hirdetésekre. Pontosan megtapasztaltam, hogy mi működik és mi nem.

Eljutottam egy olyan szintre, hogy másolják a hirdetéseimet. Volt olyan eset is, hogy megszakadt az együttműködés az egyik partneremmel, majd hónapokon keresztül viszontláttam a saját hirdetéseimet.

Ennek egyetlen oka van: másik marketingügynökség se tudott annál eredményesebbet készíteni.

Csak gondolj bele, mennyi minden múlik egy jó hirdetésen: ha az egyik 500 forintonként hoz vevőt, míg a másik 1000, akkor egy vevőnél 500 forintot “buksz”, ha rosszul csinálod. Ez ezer vevőnél félmillió forint.

 

Online hirdetési szakemberként segítek neked!

digital marketing

Leveszem a terhet rólad!

Megcsinálom Veled vagy helyetted a kreatívokat (szöveg+kép), így nem kell a saját idődet feláldoznod a siker érdekében! Ha kijelöltük a megfelelő stratégiát, én teszem a dolgom.

mission

Eredményeket produkálok!

Mindketten tudjuk, hogy akkor leszel elégedett, ha a hirdetéseid érdeklődőket, vásárlókat, ügyfeleket hoznak. Az én feladatom, hogy ez a cél megvalósuljon.

target

Mindig a célon tartom a hirdetéseidet!

Egy jó hirdetést optimalizálni kell, figyelni , hogy reagál rá a célközönség. Folyamatosan konzultálunk, bármikor felhívhatsz, és a hónap végén részletes kimutatást is kapsz tőlem.

Cégek akik már felpörgették a vállalkozásukat velem!

Nálam csak egyetlen csomag van: a legjobb.

Nincsenek „olcsó” megoldások, nincsenek különbségtételek kis és nagy cégek között. Nincs olyan, hogy valakivel kevesebbet foglalkozok, mert alacsonyabb havidíjat fizet. Mindenki a tudásom legjavát kapja, ezért az ügyfeleim mennyisége is korlátozott. De egy biztos: ha az ügyfelem leszel, az elérhető legjobb szolgáltatást fogod kapni.

Már havi 60.000Ft - tól !

Írj nekem üzenetet, és növeljük együtt a céged bevételeit!