Mózes Tamás

Az eredményes online hirdetések szakértője, tanácsadó és gyakorlati megvalósító

Mózes Tamás

Az eredményes online hirdetések szakértője, tanácsadó és gyakorlati megvalósító

Nézd meg, hogy miben tudok rendelkezésedre állni!

A magyar vállalkozók zöme azt gondolja, hogy drága az interneten hirdetni. Tulajdonképpen igazuk is van, hiszen láttam, hogy elavult technikákkal dolgozó, nem eredményre fókuszáló hirdetéskezelők hogyan égetnek el milliókat pár nap alatt. 

A tapasztalataim azt mutatják, hogy sokszor a nehézséget az okozza, hogy a megbízott marketinges kommunikáció nélkül, kizárólag utasításra dolgozik, és nem érdekelt az eredményben.

Facebook hirdetéskezelés

Több, mint tíz millió forintot költöttem Facebookon, és rájöttem, hogy nincs csodamódszer. Hirdettem Franciaországtól Magyarországig, tudom, hogy mi működhet és mi nem. Teltházas eseményeket, rekordbevételeket, rengeteg látogatót és vevőt hozok ügyfeleimnek.

Ki az a Mózes Tamás?

Mózes Tamás vagyok, az eredményes hirdetések szakértője. Egyetlen kötelezettségem van feléd: az eredmények. Számomra nem fontos az, hogy mekkora egy kattintás ára vagy hány emberhez jut el a hirdetés… sőt, az sem izgat, hogy a hirdetést látó emberek hány százaléka jut el az oldaladra.

Nekem az az egyetlen fontos szempont, hogy a hónap végén érezd az eredményeket. Amikor egymás mellé teszed a bevételeket és a kiadásokat, akkor elégedetten tekints vissza a mögöttünk álló időszakra, és jó döntésnek könyveld el, hogy gyorsan reagáltál a piac változására.

Miért csinálom ezt az egészet? Munkánk közvetlenül több száz ember életére hatással van. Ha mi nem csinálunk valamit jól, akkor másokat veszélyeztetünk. Az egész cég azért született meg, hogy a vállalkozók kiváló szolgáltatásait minél több ember igénybe vehesse. Boldog, sikeres cégvezetőket építünk és levesszük a hátadról az állandó idegeskedést a hirdetések miatt.

Miért kezeljem én a hirdetéseid?

Szuper gyors, soron kívüli reagálás

Az, hogy valaki szakmailag jól elvégzi a dolgát, az nem mindig elég. Azt tapasztaltam, hogy kiemelkedő és gyakori kommunikáció nélkül gyorsan félremennek az információk: ha SOS helyzet van, az ügyfeleim vasárnap éjjel 2-kor is felhívhatnak és beszélünk.

A korrektség az első

Nálam nincs olyan, hogy kizárlak a hirdetési fiókodból. Olyan sincs, hogy többet költünk a tudomásod nélkül, mint amit előzetesen megbeszéltünk. Olyan sincs, hogy napokig rá se nézek a fiókodra. Nincs kidobott pénz, a bizalmi bizniszben vagyunk. A korrektség az első.

Stratégia mindenek felett

Nem engedem, hogy úgy hirdess, ahogy nem hatékony. Rendszerekben, stratégiában gondolkodunk: hogyan tudunk mások lenni, mint mások? Mire van szüksége a vevőidnek valójában? Az izomból hirdetés csak a multiknak megy, mi ésszel csináljuk.

Olvasd el az üzleti blogomat, ahol hasznos tippekkel látlak el!

Nézd meg kikkel dolgoztam eddig együtt!