GOOGLE HIRDETÉSKEZELÉS

Kerülj a Google találati listájának elejére! Azonnal.

A Google első oldalán lenni!? Igen!

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy nem kell fél évet várnod és százezreket elköltened ahhoz, hogy a találati listák élére kerülj? Az interneten ez ma a vállalkozások fő célja, mert tudják, hogy mindenki mindent az interneten keres. Beír egy kulcsszót, és választ az első három találat közül. Ha nem te vagy az egyik, nem nálad vásárolnak.

Sajnos a vállalkozások többsége nincs a top 3 találat között, emiatt a legtöbb vállalkozó azt érezheti, hogy weboldala csak viszi a pénzt és nem hozza. Tulajdonképpen igazuk is van akkor, amikor úgy döntenek, hogy nem próbálkoznak tovább fölöslegesen, és már nem is foglalkoznak azzal, hogy az interneten megtalálhatók legyenek.

Google azonban kifejlesztett egy megoldást, amivel azonnal az első találatok között lehet bárki: a fizetett hirdetéseket.

Mikor éri meg a Google-ban hirdetned?

consumer discuss

Lézerpontos célközönséged van.

Azokat akarod elérni, akik azonnal keresik a megoldást a problémájukra. Pontosan be szeretnéd állítani, hogy csak olyanok lássák a hirdetésed, akiket biztosan érdekel. Ajánlott, ha nehéz meghatározni, hogy ki lehet a pontos célcsoportod.

vision

A vásárlóid a Google-t használják.

A Facebookot nem mindenki használja (főleg idősebbek közül), vagy amikor igen, akkor épp nincs szüksége a termékedre. Viszont két nap múlva lehet, hogy lesz. Akkor kell ott lenned, amikor rákeres a Google-ban, hogy nálad vásároljon.

income

Ha sok bevételt akarsz kis büdzséből.

Képzeld el, rengetegen csinálják azt, hogy látnak egy terméket Facebookon, majd rákeresnek Google-ban, hátha van olcsóbb. Ha ezt tudod, akkor hozzád fognak visszatalálni. Önállóan is megállja a helyét, de tökéletes kiegészítés Facebook mellé.

Cégek akik már felpörgették a vállalkozásukat velem.

Ezt viszont tudnod kell...

Abban segítek a sikerre vágyó vállalkozóknak, hogy Google hirdetések segítségével cégük több profitot termelhessen, a vállalkozásuk növekedhessen és a weboldaluk minél több látogatóhoz jusson el anélkül, hogy súlyos összegeket költenének el fölöslegesen Facebookon vagy naponta órákat kelljen a hirdetésekkel foglalkozniuk.

Ahogy a Facebook hirdetések kezelése, úgy a Google Ads is egy külön szakma. Ez olyan, mintha magadnak vezetnéd a könyvelésed vagy próbálnád felrakni a tetőt… meg lehet próbálni, de nem éri meg vállalni a kockázatot, mert túl sokat veszíthetsz… 

Google Ads drága lehet, mert ha nincs jól beállítva, akkor sosem fog eredményeket hozni.

Egy fontos információ számodra: csak úgy vállalom egy cég Google Ads hirdetéskezelését, ha mellette a Facebookot is én csinálom, mert azt tapasztaltam, hogy csak akkor működik a rendszer, ha egy, jól kidolgozott stratégiát követ.

Írj nekem üzenetet, és növeljük együtt a céged bevételeit!