RÓLUNK

Ismerj meg minket egy picit közelebbről!

mt

Mózes Tamás

Alapító

Facebook hirdetésekkel kezdtem, mára jellemzően cégépítéssel és stratégiai döntésekkel foglalkozom. Imádok vállalkozókat megismerni, belelátni sikeres cégek működésébe és kifejezetten örülök neki, hogy nélkülem is működik a cégem.

Mindenkinek azzal kell foglalkoznia, amihez a legjobban ért és a legnagyobb örömét leli benne. Jelenleg az operatív munka mellett könyvet írok, konferenciákra és mastermindokra járok, több titkos projekt megvalósításával foglalkozom (ígérem, tudni fogsz róla, ha ezek életre kelnek).

IMG_3671 (1)

Mózes Tamara

Junior PPC

Régóta foglalkoztat a social media marketing területe, jelenleg PPC szakértőként erősítem a csapatot. Szívügyemnek érzem, és nap, mint nap azon szorgoskodok, hogy ügyfeleink ajánlata hatékonyan és eredményesen, igazi prémium szolgáltatásként emelkedhessen ki a versenytársaik közül.


Hiszek benne, hogy még a legjobb eredményeknél is lehet kiemelkedőbbet és jobbat alkotni. Az együttműködés során az a célom, hogy az ügyfeleink ne egy feneketlen, minden fillért elnyelő
kutat, hanem egy igazi aranybányát fedezhessenek fel a Facebook marketingben.

reka
Orosz Réka

Grafikus, szövegíró

Médiaművészként a kreatív feladatokban teljesedek ki leginkább. A marketingszemléletű
szövegírás mellett a vizuális kommunikáció megfelelő használata is elengedhetetlen mai világunkban – szerencsére én mindkét téren otthonosan mozgok. Grafikus, fotós, videós, szövegíró, stratéga, social média specialista – ez mind én vagyok.

Váradi Angéla

Junior PPC

Az utóbbi 2 évben a mindennapjaim részévé vált a Facebook hirdetéskezelés. A folyamatos tanulás és fejlődés elengedhetetlen alappillére a munkámnak.

Bátran állíthatom,hogy szinte nincs olyan terület, amiből ne tudtuk volna kihozni a maximumot. A hirdetéskezelésen túl belső céges ügyeket is intézek illetve tartok rendben, hiszen a belső rend elengedhetetlen része egy fejlődő, dinamikus cég működésében.

101424794_2958246687558424_3813389518090797056_n
Varjaskéri Áron

Senior PPC

Már közel 5 éve érdeklődök az online marketing iránt, és mindig képzem magam, hogy lépést tartsak az új trendekkel. 2020-ban szereztem meg a diplomámat Digitális Marketing szakon Máltán. 

Az online marketingben az érdeklődésem sokrétű. A hirdetésektől kezdve a szövegíráson át a weboldal fejlesztésig mindent szívesen csinálok. Közel áll hozzám a marketing feladatok holisztikus megközelítése, szeretek átlátni egy projektet teljes egészében.

Miben vagyunk mások?

Proaktívak vagyunk

Rengeteg ötletünk van, több iparágra is rálátunk, így tudjuk, hogy mi működik és mi nem. A legjobb gondolatainkat meg is osztjuk veled, nem várjuk meg, amíg bezuhannak az eredmények.

Naponta ellenőrzünk

A hirdetési fiókokat napi szinten átnézzük, költéstől függetlenül. Így lehetünk biztosak abban, hogy nem szaladnak el a hirdetési költségek anélkül, hogy észrevennénk azt.

Bevállalósak vagyunk

Tudjuk, hogy az igazi siker a komfortzónán kívül van, ezért olyan ötleteket is imádunk megvalósítani, amik szokatlanok, meghökkentőek, amit az "átlag" nem mer megcsinálni.

A számokban hiszünk

Minket nem érdekel az elérés, a kattintások száma, az átkattintási arány. Csak azzal foglalkozunk, hogy a nap végén elégedett legyél az eredményekkel.

Mindig többet adunk

Hétvégi kampány? Nem probléma. SOS kéne kirakni egye posztot? Intézzük is. Tudjuk, hogy a legjobb ötleteket nem lehet előre tervezni, ezért extra gyorsan reagálunk és valósítunk meg.

Rendszerszemlélet

Sokszor nem egy új kreatív, vagy új célközönség oldja meg a vállalkozás problémáit. Hiába "csak" hirdetésekkel foglalkozunk, minden esetben komplex stratégiában gondolkodunk.