Marketingszemléletű hirdetéskezelő #szuperhőst keresünk!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Marketingszemléletű hirdetéskezelő #szuperhőst keresünk!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Izgat a marketing, kened-vágod a TikTokot, Instagramot és Facebookot, perfect vagy angolból és szeretnél valóban értékes munkát végezni?

Keresem a csapatunk 6. láncszemét, aki megfelel az alábbi szempontoknak (mindegyiknek!): 

*** Világmegváltó céljaid vannak, és ezért többet is vagy hajlandó dolgozni, mint az átlag

*** Gyorsan, magadtól tanulsz, és a problémákat előbb megpróbálod megoldani, és csak utána kérdezel

*** Alapvetően okos embernek érzed magad, aki nyitott az újdonságokra és szeret felfedezni, tesztelgetni dolgokat, keresni a miérteket és választ is találni rá

*** Képes vagy hátradőlve kreatívkodni új stratégiákon és ötleteken, de hajlandó vagy a fogaid összeszorítása nélkül a monoton munkavégzésre is

*** Pontos, megbízható, határidőket szigorúan betartó ember vagy, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár

*** Szereted az embereket, pozitív kisugárzásod van és nem riadsz meg tőle, ha felhív egy-egy ügyfél

*** Imádsz tanulni, új dolgokat megismerni, kipróbálni a legvadabb hülyeségeket is

És a legfontosabb, hogy folyékonyan beszélsz és írsz ANGOLUL.

Nem árulok zsákbamacskát (ilyen ügyfelünk nincs), ezek lesznek a feladataid kezdésként:

*** Egyből – vagy kettőből – bedobunk a mélyvízbe és Te fogod kezelni az ügyfeleink Facebook, Instagram és TikTok hirdetéseit. Nyugi, megtanítunk rá. Ha okos vagy, ez gyorsan fog menni. 🙂

*** Szorosan együtt dolgozol a többi PPC-s kollégáddal és a grafikusainkkal, szövegírókkal. Egy csapat része leszel, valós felelősséggel.

*** Tanulsz, figyelsz, jegyzetelsz és riportolsz, hogy a lehető leggyorsabban a következő szintre léphess. A proaktív, túlbuzgó személyiség nálunk kifejezetten előny.

Oké, van pár rossz dolog is, amit érdemes tudnod:

*** A felelősség egy idő után téged fog terhelni az adott cég hirdetési sikereiért. Mivel nagyon komoly kvalifikációs folyamatunk van, ezért az esetek 99%-ában jó cégekkel dolgozunk együtt, de muszáj tanulnod, hogy jobbnál jobb eredményeket hozz nekik.

*** Otthonról dolgozhatsz, de ez nem azt jelenti, hogy bármikor eltűnhetsz órákra. Egy megadott időintervallumban elérhetőnek kell lenned. Nem az lesz a lényeg, hogy minden egyes percet végigdolgozz a munkaidődben, de a határidők betartása szent.

*** Maximalisták vagyunk és piacvezetők akarunk lenni. Itthon és külföldön is. Ezért sokat fogunk kérni, de a befektetett idődnek meglesz a gyümölcse.

*** Tök oké, ha valamikor a jövőben vállalkozó akarsz lenni, de jobban hiszek a csapatmunkában, így nem hátrány, ha a számításaidat inkább a közös céljainkban találod meg.

*** Sorry, tudnod kell angolul. A világmegváltás magyarul sajnos nehezen kivitelezhető.

Itt vagy még? Oké, cool. Pár infó, ami tuti érdekel még:

*** Facebook, Instagram és TikTok hirdetéseket fogsz kezelni. Ez egy menő terület.

*** Nem kell táncolnod, énekelned, órákat ülnöd fölösleges meetingeken, nem rángatunk be egy irodába, de cserébe céges kávé sincs. Majd adunk pénzt, és azt arra költöd amire szeretnéd.

*** Otthonról dolgozol, de rendszeresen meetingelünk a cég többi tagjával – Te pedig a többi PPC-ssel is. Úgyhogy rendelkezésre kell állnod. 🙂

*** Tényleg tök oké, hogyha nincs semmiféle szakmai tapasztalatod. Elég, ha az átlag fölött vagy IQ-ban. Legalább 20-szal.

*** A fizetésed:

Nem titok, az elején még nem sokat fogsz „dolgozni”.

Az első 1-2 hónapban még nem sok fiókot fogsz egyedül kezelni. Te befekteted az időd, hogy a lehető leggyorsabban tanulj, mi pedig „ösztöndíjjal” jutalmazzuk tanulmányaid.

Anno én fél évet dolgoztam hasonló pozícióban díjmentesen, de neked nem kell. Havi 125.000 forintot adunk a betanulás alatt – de csak ha tééényleg minden tőled telhetőt megteszel, hogy tanulj is.

Amikor letelik a próbaidő, mennyit tudsz keresni?

Ezt írd meg Te, hogy mivel lennél elégedett! Egy apró javaslat: jó ötlet, ha jutalékban is tudsz gondolkodni, mert mi is így dolgozunk az ügyfeleinkkel. Tudod, felelősségmegosztás.

Na, csatlakozol egy menő csapathoz és világmegváltó terveinkhez? Töltsd ki az űrlapot!