Hogyan szerezz több, jó minőségű érdeklődőt szolgáltatásodra egyszerűen, költséghatékonyan Facebook hirdetésekkel?
Avagy hogyan emeld a Facebook hirdetéseid a következő szintre.
Díjmentes, online előadás vállalkozóknak, szolgáltatóknak
A Facebook még mindig egy aranybánya. Mindenki fent van rajta, a Te vevőd is. Viszont egyre nehezebb elérni őket komolyabb szaktudás nélkül. A hibázás és saját bőrön való megtapasztalás drága mulatság.

Téma: Leadszerzés Facebook hirdetésekkel

Dátum: 2022. március 22. kedd 17:00

Megmutatom a legjobb gyakorlati módszereket arra, hogy miként szerezz több érdeklődőt bármely szolgáltatásodra.

2022. 03. 22. KEDD, 17:00

ONLINE

Vess véget a reménymarketingnek, ne bízd a véletlenre vevőszerzésed

Használd ki a Facebook hirdetésekben rejlő potenciált és emeld a vállalkozásod a következő szintre!

Sok cégbe csak csordogálnak a leadek, teljesen kiszámíthatatlanul. Felvennél már egy új alkalmazottat, de nem biztos, hogy meg is tudod tölteni munkával a naptárját. A Facebook hirdetés a legjobb eszköz arra, hogy a kezedbe vedd a gyeplőt: annyi érdeklődőt tudsz szerezni, amennyit csak szeretnél. Mutatom a hogyant!

Amiről szó lesz a díjmentes webináron:

1
Két zseniális módszer, amivel minőségi érdeklődőket lehet szerezni egy szolgáltatásra. Előnyök, hátrányok, gyakorlati felhasználás.
2
Példa iparágak, szolgáltatástípusok, amikben biztosan működnek az eszközök.
3

Egy kis motiváció: megmutatjuk néhány ügyfelünk hogyan csinálja, és mi az, amit tanulhatsz tőlük.

Az előadást tartja:

Mózes Tamás

A mozestamas.hu Facebook hirdetési ügynökség alapítója, Facebook hirdetési szakértő

Évek óta foglalkozom Facebook hirdetésekkel, több, mint 35 ügyfelünk hirdetési fiókját kezeljük csapatommal napi szinten. A legnagyobb kihívás a legtöbb vállalkozónál az, hogy miként tud több érdeklődőt, potenciális vásárlót szerezni szolgáltatására. A tudás csak néhány ember fejében van ott, viszont nem mindenki osztja meg szívesen. Én meg tudom neked mutatni, hogy miként javíthatsz az eredményeiden, sőt, új látásmódot is be tudok hozni a cégedbe a webinárral. Neked “csak” meg kell csinálnod azt, amit hallani fogsz.

Figyelem, a webinár exkluzív, maximum 100 fő vehet rajta részt élőben, így érdemes azonnal regisztrálnod és biztosítanod a helyed.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Nincs más dolgod, mint megadni a neved és az e-mail címed, hogy elküldhessük neked a belépési adatokat.

FONTOS: Az előadás online és 100% élőben zajlik. A végén a személyes kérdéseidre is választ kaphatsz, kiemelten fontos, hogy elmentsd az időpontot a naptáradba, hogy biztosan ne maradj le róla. A regisztráció után MINDEN fontos információt elküldünk e-mailben, így ügyelj a jó e-mail cím megadására!

Regisztrálj a webinárra az alábbi űrlapon keresztül!