MARKETING MEGVALÓSÍTÓ PROGRAM VÁLLALKOZÓKNAK

Weiser Istvánnal és Mózes Tamással

MARKETING MEGVALÓSÍTÓ PROGRAM VÁLLALKOZÓKNAK

Weiser Istvánnal és Mózes Tamással

Nem mindegy, hogy valaki tudja hogyan kell csinálni a cigánykereket, vagy meg tudja csinálni a cigánykereket.

Pontosan tudjuk, hogy mi a probléma a legtöbb hasonló előfizetéssel.

Svédasztal-effektus

Korlátlan tananyagok, több száz órányi marketing tudástár ömlesztve - Te pedig nem tudod pontosan, hogy mit vegyél le az asztalról. Sajnos sokan nem vesznek el semmit, és éhenhalnak a finomabbnál finomabb csemegék mellett azért, mert senki nem mondja meg, hogy mit egyenek legközelebb.

Nem szegmentált tananyagok

Teljesen őszintén: a legtöbb előfizetéses csoport felhigult, az ötmilliárdos cégek vezetőitől a kezdő vállalkozókig minden megtalálható benne, a tananyag elkészítőjének pedig döntenie kell, hogy kinek feleljen meg inkább. Így ezt vagy a kezdők, vagy a haladók sínylik meg.

Rendszertelenség a tetőfokon

Pozicionálás? Email marketing? Gerilla marketing? Konverziós hirdetések? Oké-oké, álljunk meg egy pillanatra. Magadra vagy hagyva, és magadtól kell eldöntened, hogy pontosan melyik tananyagot is nézd meg legközelebb... a legrosszabb pedig, hogy ez a legtöbb esetben csak száraz elmélet.

Nyugi, végre elindítunk egy olyan marketing programot, ahol a hangsúly a megvalósításon van.

Nem az a cél, hogy hány videót tudsz elérni. Nem az a lényeg, hogy mennyi időt töltesz hetente tanulással. Egy fontos dolog van: MENNYIT VALÓSÍTASZ MEG BELŐLE?

Miről fog szólni a Marketing Megvalósító Program?

Hetente rakunk ki az előfizetői felületünkre egy szakmai videót, teljesen strukturált módon, sorrendbe pakolva a témákat. A program fő ígérete az, hogy kukacból királykobrát varázsolunk belőled. Ha kérdéseid merülnek fel, akkor azokat személyesen megválaszoljuk. Különböző témákban havi rendszerességgel workshopokat tartunk, így jobban el tudsz mélyedni egy-egy témában. Ezekhez házifeladatokat is rendelünk, számonkéréssel.

Csak olyat tanítunk, amit használni fogsz

Nincsen hablaty, mellébeszélés, olyan tananyag, ami "majd egyszer a jövőben jó lesz valamire". Olyan tudást adunk át, amit azonnal használni tudsz.

Mutatjuk, hogy melyik videóval foglalkozz

A csoportban heti 1 db, legalább 1 órás videó kerül majd ki Weiser Istvántól és Mózes Tamástól. Teljesen strukturált lesz, az alapoktól egészen a marketing csúcsáig és egy teszt alapján megmondjuk, hogy neked honnan kell indulnod.

Nem csak marketing a fókuszban

Felismertük, hogy a marketing fejlesztésén túl szükség van önfejlesztésre is. A program végére jobb vezetővé és emberré is fogsz válni, hiszen nem csak a több profit a cél, hanem a nagyobb szabadság, boldogság, munka-magánélet egyensúly.

Nézzük a részleteket, hogyan fog kinézni a program!

01

Hetente készülünk számodra kb. 1 órás megvalósító leckével. Ezt feltöltjük egy zárt rendszerbe, így bármikor visszanézheted őket. A videó nem száraz elméleti alap lesz, hanem kőkemény gyakorlati megvalósítás. (Amellyel lépésről lépésre haladunk, csak a lényeggel foglalkozunk)

02

Amikor belépsz a csoportba, egy teszt segítségével felmérjük hol állsz a megvalósítás folyamatában, így meg tudjuk határozni, hogy melyik videóval érdemes kezdened, melyek számodra a legfontosabb feladatok!

03

A videók nagyrésze marketingről fog szólni, de a program része lesz a személyes hatékonyságnövelés is, hiszen a vállalkozás csak addig tud fejlődni, ameddig a vezetője.

04

A prémium csomag előfizetőinek lehetősége van részt venni egész napos workshopokon - ezek havonta 1 alkalommal lesznek megtartva olyan témákban, mint például a szövegírás, a kampánytervezés, Facebook hirdetések, vevőszerzési stratégiák stb.

05

A programba nagyjából havi 1 alkalommal meghívunk külső szakértőket is, akik tovább segítik a gyakorlatias fejlődésedet - pszichológusokat, marketing szakembereket, értékesítőket, coachokat fogunk meghívni. Csak és kizárólag általunk elismert, kvalifikált szakembereket.

06

Tervezünk többnapos Marketing Megvalósító Tábort, kétnapos elvonulásokat, ahol tökélyre gyúrjuk a programban résztvevők marketingjét teljesen személyre szabottan. A fókusz azon lesz, hogy amit megtanulsz, azt meg is valósítsd.

Kik állnak a Marketing Megvalósító Program mögött?

Szia!

Weiser István több mint 20 éve foglalkozik stratégiai kommunikációval. Szakterülete a Termékteremtés, ami azt jelenti, hogy hogyan lehet létrehozni egy olyan terméket vagy szolgáltatást, amit nem neked kell eladni, hanem a piac akarja azt megvenni.

István rekord idő alatt csinál vállalkozásokból piacvezetőt.

Tapasztalatának, gyakorlati példáinak, közvetlen stílusának köszönhetően népszerű előadója Magyarország legnagyobb marketingkonferenciáinak.

Ügyfeleinek a legtöbb profitot a lényeglátásával és az egyedi, kreatív megoldásaival keresi. Több sikeres üzleti könyv szerzője.

Szia!

Mózes Tamás vagyok, a Nevermind Advertising alapítója – korábban mozestamas.hu-nak neveztek minket, de épp rebranding alatt állunk, hiszen szeretném, ha a kollégáink is megkapnák a lehetőséget a tündöklésre.

Facebook hirdetésekkel kezdtem egyéni vállalkozóként, ma pedig már milliárdos cégekkel dolgozunk négyfős csapatunkkal – Angélával, Áronnal, Rékával és Tamarával.

A hazai marketing nagyágyúi szinte mind ismernek, többüknél előadást is tartok Facebook és online marketing témában – például Wolf Gábornál vagy Weiser Istvánnál.

Mivel jó munkát végzünk, ezért folyamatosan kapacitásgondokkal küzdünk, jelenleg várólistás szolgáltatásaink vannak.

Csatlakoznál Weiser István és Mózes Tamás előfizetéses rendszeréhez?

1.lépés: Nézd át a csomagokat!

SMART TAGSÁG

Bevezető áron 19.980 Ft + áfa / hó helyett

mindössze 9 990 Ft + áfa / hó

PRÉMIUM TAGSÁG

Bevezető áron 99.980 Ft + áfa / hó helyett

49990 Ft + áfa / hó

Garanciát vállalunk a megvalósításra

A csoport csak és kizárólag azért alakul meg, hogy végre ne éhenhalj a svédasztal mellett, hanem szépen fokozatosan meg is valósítsd a tanultakat, így kukacból királykobra válhasson belőled. Ha minden tananyagot végignézel és 100% energiát raksz bele, de úgy érzed, hogy ez a program nem neked való, visszakapod az összes havidíjad, amit belefektettél.

Ennek a regisztrációs oldalnak most csak az a célja, hogy felmérje az igényeket. Hogyan tovább?

01

Egyelőre "tét nélkül" töltsd ki az alábbi űrlapot, amivel jelzed felénk, hogy szívesen részt vennél a programban és egy picit jobban megismerhetünk Téged is.

02

Amennyiben úgy látjuk, hogy a Marketing Megvalósító Programra van igény - ezért fontos, hogy jelentkezz! -, akkor elkezdjük kidolgozni a videókat és a zárt rendszert, hogy 1-2 hónapon belül el tudjon indulni a projekt.

03

Nem árultunk el minden információt, még rengeteg dolgot tervezünk az előfizetéses programba, de a lényeg, hogy szerettünk volna ennek egy értelmezhető keretrendszert adni, hogy nagyvonalakban átlásd a terveinket.

Csatlakozol a Marketing Megvalósító Programba és szintet lépsz a vállalkozásoddal?

Nyugi, ez még nem számít jelentkezésnek! Nem küldünk díjbekérőt, nem vonunk le a bankszámládról, csak azt akarjuk felmérni, hogy mekkora igény van a Program megszületésére.