Hirdetéskezelő ügynökségünkbe #marketingest keresünk!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Hirdetéskezelő ügynökségünkbe #marketingest keresünk!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Izgat a marketing, érdekelnek az online hirdetések, felsőfokú vagy angolból és szeretnél valóban értékes munkát végezni, menő cégekkel együtt dolgozva?

Keresem a csapatunk 6. láncszemét, aki megfelel az alábbi szempontoknak (mindegyiknek!): 

Emberi cuccok:

*** Hosszútávú céljaid vannak és azok megvalósulásáért hajlandó vagy többet dolgozni, mint az átlag

*** Felelősséget vállalsz az elvégzett munkádért

*** Érdekel a reklámszakma, a hirdetések, az emberek meggyőzése és (pozitív) befolyásolása

*** Van valamennyi tapasztalatod marketing irányon. Nem gáz, ha ez nem 10 éves, inkább az affinitás a fontos.

*** Gyorsan, magadtól tanulsz, és a problémákat előbb megpróbálod megoldani, és csak utána kérdezel. Gyakran bújod a Youtube-ot oktatóvideók után.

*** Alapvetően okos embernek érzed magad, aki nyitott az újdonságokra és szeret felfedezni, tesztelgetni dolgokat, keresni a miérteket és választ is találni rá

*** Szívesen veszel részt menő ügyfelek stratégiájának megalkotásában és annak megvalósításában is, hiába érződik néha monotonnak

*** Pontos, megbízható, határidőket szigorúan betartó ember vagy, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár (bocs, néhány kampány hétvégén se áll le)

*** Szereted az embereket, pozitív kisugárzásod van és nem riadsz meg tőle, ha felhív egy-egy ügyfél

*** Imádsz tanulni, új dolgokat megismerni, kipróbálni a legvadabb hülyeségeket is

*** Etikus vagy, és MINDIG TÖBBET ADSZ!

És a legfontosabb, hogy legalább felsőfokon beszélsz és írsz ANGOLUL. Nem nyelvvizsgád van róla, hanem ténylegesen.

Szakmai cuccok:

*** Nem olyan embert keresünk, aki csak összekattingatja a kampányokat. Az ügyfeleink (nagyrésze) nem akar a marketinggel foglalkozni, a stratégiai gondolkodásmódot NEKED kell átadnod és új kampányötletekkel előjönnöd.

*** Ha van tapasztalatod Facebook hirdetésekkel kapcsolatban, az előny, de annak is örülünk, ha szívesen megtanulod ezt. Nyugi, segítünk. 🙂

*** Akarsz KÜLFÖLDI (angol nyelvű) projekteken is dolgozni. Most például Svédországban terjeszkedünk, aminek Te is a részese leszel!

*** Nem csak a megérzésekre akarsz hagyatkozni, hanem szívesen beletanulsz a Google Analyticsba és GA4 eszközökbe, hogy statisztikákat is lássunk.

*** Képzed magad az élet minden területén.

*** Okés neked néha beszélgetni egy-egy kedves ügyféllel és nem pánikolsz be, ha felhívnak telefonon.

Nem árulok zsákbamacskát (ilyen ügyfelünk nincs), ezek lesznek a feladataid kezdésként:

*** Ha nincs tapasztalatod benne, akkor megtanítunk a marketing alapelveire, a rendszereink használatára és elkezdünk bevezetni Téged a hirdetési felületek használatába. Pár hónap múlva Te fogod kezelni ügyfeleink hirdetéseit – ami azért elég menő dolog. 🙂

*** Szorosan együtt dolgozol a többi PPC-s (Google is!) kollégáddal és a grafikusainkkal, szövegírókkal. Egy csapat része leszel, valós felelősséggel. 

*** Tanulsz, figyelsz, jegyzetelsz és riportolsz, hogy a lehető leggyorsabban a következő szintre léphess. A proaktív, túlbuzgó személyiség nálunk kifejezetten előny.

*** Out of the box gondolkodást várunk el, a sablonos megoldások már nem működnek a piacon.

Oké, van pár rossz dolog is, amit érdemes tudnod:

*** A felelősség egy idő után téged fog terhelni az adott cég hirdetési sikereiért. Mivel nagyon komoly kvalifikációs folyamatunk van, ezért az esetek 99%-ában jó cégekkel dolgozunk együtt, de muszáj tanulnod, hogy jobbnál jobb eredményeket hozz nekik.

*** Többségben otthonról dolgozhatsz, de ez nem azt jelenti, hogy bármikor eltűnhetsz órákra. Néha közösen elmegyünk majd egy COWORKING irodába. Egy megadott időintervallumban elérhetőnek kell lenned. Nem az lesz a lényeg, hogy minden egyes percet végigdolgozz a munkaidődben, de a határidők betartása szent.

*** Maximalisták vagyunk és piacvezetők akarunk lenni. Itthon és külföldön is. Ezért sokat fogunk kérni, de a befektetett idődnek meglesz a gyümölcse.

*** Tök oké, ha valamikor a jövőben vállalkozó akarsz lenni, de jobban hiszek a csapatmunkában, így nem hátrány, ha a számításaidat inkább a közös céljainkban találod meg.

*** Ha a home officeban azt látod, hogy „nem ellenőriz a főnök, nem kell dolgozni” akkor inkább ne is húzzuk egymás idejét. Csak lelkiismeretes emberekkel dolgozunk együtt.

*** Sorry, tudnod kell angolul. A világmegváltás magyarul sajnos nehezen kivitelezhető.

Itt vagy még? Oké, cool. Pár infó, ami tuti érdekel még:

*** Elsősorban Facebook, Instagram és (TikTok) hirdetéseket fogsz kezelni. Ez egy menő terület. Bevonlak majd még (ezt nem neked kell csinálnod, csak érdemes megtanulnod, hogy átlásd!) email marketingbe, munkatársszerzési stratégiákba, tárgyalásokba ügyfelekkel.

*** Ez végre egy olyan pozíció, ahol nem a tapasztalat a legfontosabb, hanem a tanulási vágy. Ha van benned egy tehetség a marketing iránt és érdekel a terület, akkor gyorsan fogsz tudni haladni.

*** Nem kell táncolnod, énekelned, órákat ülnöd fölösleges meetingeken, nem rángatunk be egy irodába, de cserébe céges kávé sincs. Majd adunk pénzt, és azt arra költöd amire szeretnéd.

*** Otthonról dolgozol, de rendszeresen meetingelünk a cég többi tagjával – Te pedig a többi PPC-ssel is. Úgyhogy rendelkezésre kell állnod. 🙂

*** Elég, ha az átlag fölött vagy IQ-ban. Legalább 20-szal.

*** Nem kell salesezned, „hülye” ügyfelekkel vitatkoznod, trackelned a munkaidődet, bejárnod a 7-es busszal egy lepukkant irodába.

*** Szeretjük az együtt sírunk együtt nevetünk mentalitást. Azért nem hátrány az se, ha emberileg a toppon vagy, mert az sokszor fontosabb a szakmai tudásnál. Szóval legyél jó kommunikációban is.

*** A fizetésed:

Nem titok, az elején még nem sokat fogsz „dolgozni”.

Az első 2-3 hónapban még nem sok fiókot fogsz egyedül kezelni. Te befekteted az időd, hogy a lehető leggyorsabban tanulj, mi pedig „ösztöndíjjal” jutalmazzuk tanulmányaid.

A fizetésed két szakaszból fog állni. Nem mondjuk meg, hogy pontosan milyen számmal gondolkodj, hanem azt kérjük, hogy mondd el Te, hogy mivel lennél elégedett!

  1. Tanuló fázisban leszel, a cél, hogy minél gyorsabban értékteremtésre alkalmas fázisba kerülj. Itt alacsonyabb fizetéssel, afféle ösztöndíjjal számolj.
  2. Már élesben megy a játék és elkezded az ügyfeleink fiókját kezelni. Itt a fizetésed is magasabb lesz.

Azért fontos, hogy ne pénzorientált ember legyél, inkább előbb adj értéket, bizonyíts, utána pedig hidd el, hogy növeljük a fizetésed is! Éhenhalni nem hagyunk, ezért majd írd le, hogy mekkora fizetéssel lennél elégedett!

Én pl. anno fél évet dolgoztam ingyen egy ügynökségnél… és megérte a tudásért cserébe. Az 5 évvel ezelőtti önmagamat keresem, de nem várom el tőled, hogy ingyen tanulj.

Persze Rómát se egy nap alatt építették fel, de ahogy látom, hogy megvan az összhang az együttműködésünkben bátran terhellek, ameddig bírod. Ügyfélszerzéssel nincs gondunk (és nem érdekel engem se, hogy mennyit keresel – minél többet, annál jobb!)

Röviden még egyszer amit adunk:

  • Skálázható fizetés
  • Home office 90%-ban
  • Karrierlehetőség a cégen belül, mert elég gyorsan növekszünk
  • Nem csak egy porszem vagy a gépezetben, hanem maga a gépezet
  • Jó ügyfeleket, akikből „csak” eredményt kell hoznod és nem érdekel, hogy hány órát raksz bele naponta, hogy működjön

Elég fontos, hogy kivel fogsz együtt dolgozni.

Nem Wolf Gáborral. Nem Janata Krisztával. Nem Weiser Istvánnal. Náluk csak előadok marketing témában. Sőt, Istvánnal számos (még titkos ;)) projektet tervezünk, amik brutálisat fognak szólni. Szóval a hazai KKV-marketing nagyágyúi mind ismernek.

Amúgy Mózes Tamásnak neveztek el anno a szüleim, amit még nem változtattam még. Egyébként szeretek mindent megváltoztatni, felrúgni, máshogy gondolkodni. És ez általában beválik.

21 évesen – négy éve – indítottam a vállalkozásomat. Azóta a cég tagjai közt van Angéla, Tamara, Áron, Réka, és mostanában kezdtünk el együtt dolgozni Barbival és Balázzsal, Google-s kollégákkal. Ezen kívül csomó webessel, videóssal stb. van kapcsolatunk.

Elég menő cégekkel is dolgozunk együtt – az egyszemélyes hadseregtől egészen a több milliárdos bevételűig. Hatalmas bútorszalon, piacvezető BARFozó, 20+ stúdióból álló nyelvstúdió, TOP fogászat… Szóval nem uncsi az életünk. 🙂

Na, csatlakozol egy menő csapathoz és világmegváltó terveinkhez vagy beéred az átlagos munkahelyeddel? Töltsd ki az űrlapot!

40+

másik cég