Egy ötlet megvalósítás nélkül semmit sem ér. Megvalósítani pedig csak egy kiváló ötletet érdemes.

Létrehoztam Magyarország első Gyakorlati Megvalósító Mastermindját. Ráadásul 100% SIKERDÍJAS alapon.
Mert hiába mész el egy mastermindra és kapsz 91294124 javaslatot, ha azok utána nem lesznek megvalósítva.

(a tananyag nyelve ANGOL)

csak korlátozott ideig ingyenesen elérhető

Nézzük a kiindulópontot:

Neked van egy KIVÁLÓ terméked vagy szolgáltatásod.

Nekem van egy hatalmas marketingtudásom és kivitelezői csapatom, amit ennek a szolgálatába tudunk állítani.

Ezt a kettőt pedig összekeverjük egy közösséggel, ahol elképesztő tudású vállalkozók vannak, akik megosztják veled a tapasztalataikat.

Ezt az esettanulmányt olvasd el…

Egy cég azzal a problémával küzdött, hogy mindössze napi 15 lead érkezett be a weboldalán keresztül, az egyetlen dolog amit hirdetési ügynökségek javasolnak pedig az, hogy emelje meg a hirdetési büdzsét. Így is havi 1.5 MFt-t fizetett.

Eljött egy konzultációra, ahol mondtam neki pár tippet, amit érdemes megváltoztatnia az oldalán. Az eredmény: egyik napról a másikra megduplázta a leadjeinek a számát. Ha ezt hosszú távon nézzük, akkor gyakorlatilag néhány marketing tippel és azok megvalósításával duplázni tudja az árbevételét a jelenlegi állapothoz nézve.

Egy nagyjából fél milliárdos árbevételű cégről beszélünk.

Kérdés: Mennyiért kellett volna adnom ezt a tanácsot, hogy “nekem is megérje”? 50 ezer? 100 ezer? 200 ezer? 1 millió? Azt már nem fizette volna ki – és minden marad a régiben. Nem kapja meg az információt. Nem változtatja meg a landing oldalát. Nem keres sok tíz vagy százmilliót.

A cél, hogy a káposztát és a kecskét is megegyük.

Az ügyfeleinknél egy dolgot vettünk észre: a potenciál SOKKAL nagyobb, mint amit kihozunk az együttműködésből, hiszen mi “csak” a hirdetéseket kezeljük.

Nem agyalunk kéthetente közösen. Ha kitalálunk valamit (ami nem hirdetési feladat) akkor meg gyakran jön a kérdés: “oké, de ezt ki fogja megcsinálni?”

Ki írja meg helyettem az emailt?

Ki változtatja meg a landing oldalt?

Ki ad hozzáférést egy webinar szoftverhez?

Ki hoz be új marketingcsatornákat?

A válasz: Mi.

Mi a deal?

Te hozod a cuccot. Mi pedig eladjuk – olyan mennyiségben, mint még soha. Mert sokkal motiváltabbak leszünk.

Új ajánlatokat találunk ki. Megcsináljuk helyetted a landing oldalakat. Kezeljük a hirdetéseidet. Kéthetente összeülünk és brainstormingolunk a csoporttal. Százalékért vagy leadenkénti jutalékért cserébe – így az együttműködésünk skálázható a “végtelenségig”.

20-idea

Rengeteg időt spórol neked

Nem túl bevállalós kijelentés, ha azt mondom, hogy gyorsabban valósítunk meg, mint Te. Azt mondom inkább: gyorsabban valósítunk meg, mint bármilyen "ügynökség" a piacon, mert a Te céged a mi cégünk is lesz. Közös érdek, hogy gyorsak és hatékonyak legyünk.

21-human management

Több eladás, jobb ügyfelek

A megvalósítás részleteit - hogy nézzen ki a landing? Mit hirdessek? Ki a célközönségem? Nem neked kell egyedül kitalálnod. Csak egy egyszerű landing oldalon több száz módosítást lehet végrehajtani, ami növeli a konverziókat. És már egy változtatás is duplázást tud hozni.

24-boss

Ebben tényleg PROk vagyunk

Mi csak ezzel foglalkozunk, nem üzemeltetünk webshopot, nem foglalkozunk munkatársi problémákkal, beszerzési csatornákkal, új partnerek keresésével... 100%-ban arra fókuszálunk, hogy a marketinged és salesed ütős legyen.

Azaz gyorsabban, jobban, hatékonyabban megcsinálunk MINDENT, amit közösen kitalálunk. Mert ez egy olyan játszma, ahol nagyon nem mindegy, hogy egy ötlet az emberek 1%-át vagy 2%-át győzi meg. Nem férnek bele az átlagos félmegoldások, amit a versenytársaid csinálnak.

Neked „csak” le kell tudnod szolgáltatni azt a rengeteg megrendelést, amit hozunk. Képesnek kell lenned bővíteni a kapacitásaidon, mert hidd el, sok leadet fogunk hozni. Azt akarjuk, hogy a terhet levegyük a válladról, hogy csak a terméked vagy szolgáltatásod fejlesztésével és a vevők kiszolgálásával foglalkozhass.

Erre az együttműködésre 10 céget és vállalkozót keresek.

Gyakorlatilag kihalásos rendszer lesz. Soha nem lesz 12-15-20 vállalkozás. És a mastermindot nem a kollégáim fogják csinálni, hanem én.

A program egy csoportos mastermind, ahol 2 hetente virtuálisan vagy személyesen összegyűlünk ötletelni egymás vállalkozásain. Majd az ötleteket meg is valósítjuk.

Rendszeresen meghívunk előadókat a mastermindunkba. Weiser Istvánt. Wolf Gábort. Újszászi-Bogár Lászlót. Olyanokat, akik zsenik a területükön. Vagy kimagasló tehetségű gyakorlati kivitelezőket. Landing oldal készítőket, mint Varga Bertit. Analytics szupersztárokat. Vagy Google Ads nagymestereket.

Ezeket a szakértőket ÉN finanszírozom.

A Mastermindokkal mindig az a baj, hogy rengeteg ötletet kapsz – de ki fogja ezt megvalósítani? A válaszom: MI. Én, Mózes Tamás és a teljes kivitelezői belsős és alvállalkozói csapatom.

100% sikerdíjas alapon. Mert több pénzt akarunk neked keresni, mint eddig valaha – és nem titkolva mindezt úgy, hogy nekem is bőségesen megérje. Win-win együttműködésben.

Tehát marketing kivitelezést és mastermindot is kapsz egyben.

“De Tamás, nekem már menő vállalkozásom van…” - Ez jó hír! A mostani leadmennyiséged, bevételed, előfizetői létszámod stb. tekintjük az alapnak. Ezekkel nem számolunk el.

A sikerdíjat csak a növekményre számoljuk el. Ha az együttműködésünk előtt havi 15 leadet hoztál magadtól is, az lesz az alap. Ha együtt dolgozunk, majd a jövő hónapban 20 leadet hozunk, akkor az 5 db alapján számolunk el.

Mikor kezdünk? Amikor összegyűlik legalább 5 tag. A kampány a napokban indul!

Kik kerülhetnek be a csoportba?

Nem titkolom, TOP qualityt keresünk. Kezdetben kétlépcsős kvalifikációs rendszerrel indulunk el, majd ez kibővül egy harmadikkal. Kérlek, hogy ezt nagyon részletesen olvasd el!

Emberi tényezők

Megvalósítókat, nem halogatókat keresünk. Olyanokat, akik tudnak és mernek nagyot álmodni. Akik nem mindenben a kifogást keresik, hanem megcsinálják, letesztelik és levonják a következtetéseket. Olyanokat, akik a marketingre befektetésként tekintenek és nem a gyors meggazdagodást keresik. Azokat, akik hosszú távra el tudnak köteleződni és a csoporthoz hozzáadni akarnak, nem csak kivenni belőle. És etikus vállalkozásuk van, ami SEGÍT az embereknek. Ha kérünk tőle valamit, megcsinálja – legyen szó videózásról, termékfejlesztésről vagy szolgáltatási minőségjavításról.

Vállalkozói tényezők

Alapvetően kétféle üzleti modellel rendelkező céget keresünk: 1) Olyat, akinek jelenleg is van kész előfizetéses szolgáltatása B2C irányba, amibe rendszeresen gyárt tartalmat. 2) Olyat, akinek B2C vevői vannak, leadekre van szüksége, sales csapattal vagy megnövekedett sales kapacitással rendelkezik, és magas értékű szolgáltatást vagy terméket értékesít nekik. Fontos, hogy szakemberként tekints ránk és ne alkalmazottként: hidd el, hogy bizonyos dolgokat jobban tudunk nálad, hiszen minden nap ezzel foglalkozunk – ezért a mikromenedzselést inkább hagyjuk az együttműködésen kívül (nem neked kell tetsszen valami, hanem a vevőid kell, hogy megvegyék – a saját döntéseinkért és azoknak a megvalósításáért tudunk felelősséget vállalni, ezért fontos, hogy pontosan úgy készítsük el azokat, ahogy mi jónak gondoljuk). 🙂

+ Még egy dolog: A többi tag jóváhagyása

Amint elérjük a 10 fős taglétszámot, majd kiesik egy tag a rendszerből, úgy az új tagot, akárcsak a Nemzet Sportolóját a többi tagnak egyhangúlag jóvá kell hagynia olyan szempont alapján, hogy a csoport minőségét növelné-e jelenléte vagy sem.

Ki álmodta meg ezt a mastermindot?

Szia, Mózes Tamás vagyok, a mozestamas.hu online marketing ügynökség alapítója, hirdetési szakértő.

Több, mint száz millió forint elhirdetett büdzsével a hátunk mögött, 30+ aktív ügyféllel és 50+ különböző vállalkozással szerzett tapasztalattal pontosan tudom, hogy mi működik és mi nem.

5 fős csapatommal kiváló, akár milliárdos árbevételű vállalkozások hirdetéseit kezeljük napi szinten – így nem csak tanítom a marketinget, hanem napi szinten csinálom is.

Imádok mastermindokra járni és tanulni más, hozzám hasonló vállalkozóktól vagy olyanoktól, akik már végigmentek azon az úton, amin én vagyok. De mindig hiányzott belőlük egy dolog: tök jó a sok ötlet, de ki fogja ezeket megvalósítani? Pláne, ha az ember nem egy marketingzseni. Azért ez nem egyszerű feladat.

Ahogy haladunk előre az időben és nő a tapasztalatunk egyre inkább azt látom, hogy a marketingben nem csak taktikákban, hanem stratégiában érdemes gondolkodni. Ugyanakkor örömmel tölt el, hogy egy-egy, apró és jelentéktelennek tűnő változtatás hogyan tudja megváltoztatni egy vállalkozás életét. Több leadet hoz, több ajánlatkérőt, több vevőt, több profitot. Mire képes akkor egy teljesen profin létrehozott rendszer?

mozes-tamas-landing-1.jpg

Mózes Tamás, alapító, hirdetési szakértő

40+

másik cég

Hidd el, tényleg értek ahhoz, amit csinálok. 🙂

Kovács "Yurkov" Orsi

nemzetközi stílustanácsadó, tréner, a világ egyik legstílusosabb embere

„Tamás segítségével a Stíluserő című könyvből több ezret adtunk el!

Semmi mást nem kellett tennünk, mint elfogadni a javaslatait. Így segít a Yurkov missziójában, hogy a stílus ereje sok-tízezer nőhöz eljuthasson!

Tűpontosan céloz, figyel a költségekre és mindig zseniális ötletei vannak, szívből ajánlom! Azért voltak nagy segítség, mert mi végezhettük a munkát, és nem kellett azon aggódnunk, hogy honnan érkeznek ügyfelek.”

Mészáros Mira

a Marco Mobili Bútoráruház tulajdonosa, marketingvezetője

„Tamással a COVID kezdetekor kezdtük a közös munkát, így lehetőségünk volt nemhogy megtartani minden kollégánkat, hanem újakat felvenni.

Nemhogy egy olcsóbb ingatlan után kutatni, hanem egy újabb raktárépülettel bővülni. Tamással a cégünk egy új korszakba lépett.

Így már nem csak a helyiek, hanem az egész országban egyre több és több vásárló választ minket, annak ellenére, hogy a multik hozzánk képest sokkal nagyobb versenyelőnnyel indulnak.”

Demeter Zsuzsi és Klaudia

A Demeter Chocolate alapítói, a legfinomabb csoki készítői

„Sokáig mi foglalkoztunk a Facebook hirdetéseinkkel, de sokszor úgy éreztük, hogy nem vagyunk elég felkészültek hozzá. Sok jót hallottunk Tamás munkájáról, ezért mikor szakembert kezdtünk keresni, rögtön ő volt az első, akihez fordultunk.

Tamás fiatal kora ellenére hihetetlen profi, alapos és megbízható. 

Tudtuk, hogy így mindkettőnk érdeke az, hogy a hirdetéseink a lehető legjobban teljesítsenek, ezért azonnal meggyőzött minket. Ezt a döntésünket, azóta sem bántunk meg. A hirdetéseink azóta nagyon jól teljesítenek és a webshopunk forgalma is hatalmasat ugrott az előző évhez képest.”

Gábori Gergely
Gábori Gergely
CEO @ Küber Bútor
Tovább olvasom
" Egy sikeres vállalkozás építéséhez jó pár dologra szükséged lesz. Ezek közül az egyik biztosan Mózes Tamás. Ha jó helyen akarod tudni az online marketinged, ne keress tovább. "
Hackel Gábor
Hackel Gábor
CEO @ Tarcsai Transport
Tovább olvasom
" Profi, lendületes és megbízható csapat. Szenvedélyük a marketing. Csak ajánlani tudom! "
Nagy János
Nagy János
CEO @ Teremts Jövőt Spirituális Akadémia
Tovább olvasom
" Tamással én is kb. 1 évet dolgoztam együtt és sikerült megtöbbszörözniük a forgalmamat, amiért nagyon hálás vagyok neki és a csapatának. "
Solymosi Béla
Solymosi Béla
CEO @ mySmile
Tovább olvasom
" Kreatív, megbízható csapat, bátran ajánlom! "
Rónai Balázs
Rónai Balázs
CEO @ Koreai Ginseng
Tovább olvasom
" Mózes Tamás nagyon jól kezeli a Facebook hirdetéseimet már jó ideje. Kifejezetten ajánlom Őt 🙂 Remekül követi a Facebook algoritmus változásait, így mindig naprakész. "
Varga Bertold
Tulajdonos, Landing24
Tovább olvasom
“Egy jó web- vagy Landing oldal mit sem ér vele megegyező színvonalú hirdetések nélkül. Amely cég ezt felismeri remek partnert talál Tomiék személyében. Számos ügyfelünk hirdetéseit kezelik, és rendszerint remek visszajelzéseket kapok a munkájukról, ezért örömmel ajánlom őket mindenki számára.”
Révész Christian
Tulajdonos, Web and Sell
Tovább olvasom
“Tamásékkal kivitelezőként dolgozunk együtt. Egyes ügyfeleik számárá weboldalakat, landing oldalakat készítünk. Ezen munka során tapasztaljuk rendszeresen, hogy Tamásék mekkore erőfeszítéséket, figyelmet fordítanak arra, hogy a hirdetések eredményességét minden oldalról támogassák. Nem csak a hirdetésekre tesznek fókuszt, hanem abban is támogatjáj az ügyfeleiket, hogy pl. olyan weboldalakat használjanak, ahol a hirdetések valóban a legnagyobb mértékben megtérülnek. Azt gondolom, hogy Tamásék tényleg figyelnek arra, hogy az ügyfeleik pénze a legjobban hasznosuljon, a legkisebb veszteséget is elkerüljék, így tényleg a legnagyobb megtérülést hozza minden egyes elköltött forint. Biztos vagyok benne, hogy jó kézben lesznek náluk a hirdetéseid. :)”
Kovács Orsolya
Tulajdonos, Yurkov
Tovább olvasom
“Tamásék a személyes szolgáltatásainkra hirdettek, fantasztikus eredményekkel! A hirdetések szövegeivel, a kreatívval sem kellert foglalkoznunk. Azért voltak nagy segítség, mert mi végezhettük a munkát, és nem kellett azon aggódnunk, hogy honnan érkeznek ügyfelek.”
Dr. Dénes Ivett
Tulajdonos, Anyagyere
Tovább olvasom
“Tamás és csapata kiváló hozzáértéssel, napi szinten ránézve a hirdetésekre, rengeteg kreatív ötlettel, konverzió javítással és naprakész technikai tudással kezelik a hirdetési fiókjaimat. Rendszeresen beszélünk a stratégiáról is, nem csak a beállításokat állítgatják.”
Csiszár Andrea
Tulajdonos, Szappanmentor
Tovább olvasom
“Csak bámultam, Tamás miket tud. A legjobb az volt az együttműködésünkben, hogy azt hittem, fájni fog a hirdetés kitalálása, sok és kemény munkám lesz a képekben, fogalmazásban. Nem így volt. Rugalmasan és hatékonyan adott egyértelmű instrukciókat, és csak lépésről lépésre haladtunk előre. Ez nekem nagyon bejött, mert nem egyszerre ült rám az a bizonyos elefánt 🙂 Mégis pikk-pakk megvolt a hirdetés több változatban. Klassz volt az is, hogy nem hagyott magamra ennyivel, hanem időről időre visszatért a hirdetésekhez, és a tesztelés erdménye szerint megcsinálta a szükséges változtatásokat. Így maradtak a legsikeresebben és legolcsóbban futó változatok. Azóta is hozza nekem a feliratkozókat ez a hirdetés, csak egyszer nyúltam hozzá, akkor is azért, hogy még szebb szappanfotókat lásson a célcsoportom. Ráadásul mindig kaptam tőle olyan javaslatokat, ötleteket is (azóta is, pedig ennek több éve már!), amik nekem, aki ehhez túlzottan is benne vagyok saját témámban, eszembe sem jutna... ezért külön is hálás vagyok neki. Szerintem ne gondolkozz sokat, meg fogja érni, ha választod!”
Gábori Gergely
Tulajdonos, Küber Konyhabútor
Tovább olvasom
"Tamás és csapata maximálisan megadja azt, amire szükségem volt online marketingben. Sőt, többet. Korrekt, haladó gondolkodású csapat, lendületes az együttműködés. Előtte egy nagyobb ügynökséggel dolgoztam együtt, nekem nagyon személytelen volt, most ég és föld a különbség. Ami külön tetszik, hogy nem csak végrehajtanak, hanem ötletet hoznak és mivel pofátlanul fiatal a csapat (jó értelemben!) , néha olyan friss perspektívát adnak, amire én nem is gondoltam volna."
Magyar Zsuzsa
Tulajdonos, Magyar Zsuzsa Sminktetoválás
Tovább olvasom
“Senki sem állíthatja, hogy könnyű ez a műfaj mert az algoritmusok a miatt állandó készültségben kell lenni és rugalmasan változtatni, folyamatosan kicselezni azokat. Ez már a kampányok beállításánál és kezelésénél is jelentkezik . Éppen Tamással közös munkánk alatt állt be a fiókomban az organikus mélypont, de a gyors és rugalmas munka stílusa segített átlendülni. Természetesen a sikeres közös munka alapja a tervezés és kommunikáció, és az Nagyon jó hogy Tamás elérhető amikor szükség van rá, Ez erősíti a bizalmat és biztonságot, stabilitást, növekedést generál.”
Tóth Krisztián
Tulajdonos, Jólnyomjuk Digitális Nyomda
Tovább olvasom
“Tamással egyből megtaláltuk a közös hangot. Korrektsége és szakmai nívója alapján bárkinek szívesen ajánlom ;)”
Juhász Emese
Tulajdonos, Soulwave Marketing
Tovább olvasom
“Tamással itt ismerkedtünk meg és mivel mi vevőszerző rendszereket, landing oldalakat, sales oldalakat készítünk első sorban, így a hirdetés részt szeretjük kiszervezni profi hirdetéskezelőknek. Tamásról sok jót hallottunk és ezért választottuk Őt már több munkánál is, lelkiismeretes, precíz, gyors, őszinte. Ami rendkívül fontos manapság. Biztosan fogunk még a jövőben is együtt dolgozni. Meleg szívvel ajánlom! :)”
Giber Mátyás
Tulajdonos, Business Talk Üzleti Angol Nyelvstúdió
Tovább olvasom
“Tamásékkal több mint 2 éve dolgozunk folyamatosan együtt, ez szerintem önmagában sokat elárul. Nem túlzás, hogy a vállalkozásunk életében az egyik legjobb üzleti döntés volt, hogy megbíztuk őket a Facebook hirdetéseink kezelésével. Segítségükkel a bevételünk nagyon jelentősen nőtt. Időközben már a tartalom marketingünket is ők kezelik, amivel szintén nagyon meg vagyunk elégedve. Nagyon értékeljük, hogy a hirdetéskezelésen túl még remek marketing stratégiai tanácsokat is szoktak adni. Nagyon professzionális hozzáállás és magas szakértelem jellemzi őket. Jó szívvel ajánlom őket!”
Rudnay Krisztina
Tulajdonos, Etkezztudatosan
Tovább olvasom
“Tamásék nemcsak, hogy mindent levettek a vállamról ami hírlevél feliratkozókat és vásárlókat illeti (futtatják a hirdetéseket, írják a kreatívot, készítik a képeket), de minden kommunikációs igényemet kielégítették. A kérdéseimre, kéréseimre mindig gyorsan és kielégítően válaszolnak, így mindig tudom hányadán állok a hirdetésekkel, anélkül, hogy a hirdetéskezelő jelentéseit bújnám.”
Pintér Márton
Tulajdonos, Óra-karóra
Tovább olvasom
“Dedikált ember foglalkozik a kampányaimmal, ami nagy plusz pont. Probléma esetén gyorsan reagálnak és technikailag nagyon topon vannak. Továbbá számomra nagyon fontos, hogy egy PPC-s komplex rendszerszemlélettel lássa át a biznisz működését, ami Tamáséknál tetten érhető.”
Jakócs Zsanett
Tulajdonos, Inventino Collections
Tovább olvasom
“Megbîzható. Korrekt. Időt szán rád. A kérdéseimre mindig időt szánt , segítette a kampányok kitalálását ötleteivel , folyamatosan visszajelzéseket adott , hogyan tudom még hatékonyabbá tenni a vállalkozásomat.”
Előző
Következő

Hol találkozhattál velem mint tag, vagy előadó?

(Weiser Mesterkurzusok rendszeres előadója vagyok (a hirdetéseit is én kezelem), de előadtam már a Gotomarketing 600+ fős marketing konferenciáján is)

INGYENES LETÖLTÉS

33 bizonyítottan működő hirdetés - ami megállít a görgetésben és jól konvertál.

Milyen hirdetéseket használj, amik biztosan jó eredményeket hoznak? Nyugodtan inspirálódj belőle és másold le a saját piacodra!