ÉLŐ webinár vállalkozóknak:

Hogyan találd meg kvalifikált munkatársa(i)d kevesebb, mint 30 nap alatt

Tudd meg, hogyan szerezz digitálisan munkaerőt a céged számára 5 egyszerű lépésben – anélkül, hogy további százezreket dobnál ki az ablakon elavult módszerekre, eredmény nélkül

Gyorsan, egyszerűen, a saját befektetett időd nélkül

(Figyelem: A helyek száma erősen limitált!)

Az ÉLŐ előadás ekkor kezdődik:

Ez a webinár azoknak a vállalkozóknak szól, akik nem akarnak többé ügyfelet visszamondani, és sokkal több szabadidőre, kevesebb stresszre vágynak!

Az előadáson a következőket tudod meg:

Gondolkodásmód

Hogyan gondolj a munkatárs felvételére, és milyen fatális hibákat kerülj el, hogy valóban megtaláld az álommunkaerőt a céged számára                                                                                                          

Marketing alapok

Erre a 2 alapvető kérdésre szükséged tudnod válaszolni, még mielőtt elkezdenél nagyobb büdzsével munkalehetőségről kommunikálni

Kiválasztási folyamat

Mire figyelj a munkatárs-kiválasztásnál és miért van szükséged egy működő és automatizált rendszerre ahhoz, hogy megtaláld az interneten a kvalifikált munkatárs(aka)t

Technikai megvalósítás

Ez az egyik legfontosabb része a dolgoknak. Enélkül az építőkocka nélkül nem igazán tudsz ma már az interneten érvényesülni – erről igazából szinte senki nem beszél.

Közösségi média hirdetések

Megtudod, hogy mire szükséged odafigyelned, mielőtt meghirdetnéd a nyitott pozíciót – megmutatjuk, hogyan tudsz valóban eredményes hirdetéseket futtatni.

+ Bónusz téma

Egy olyan témával is készülünk, amiről korábban publikusan még nem kommunikáltunk, de sorsdöntő ahhoz, hogy megtaláld a tökéletes munkatársat.

(Figyelem: A helyek száma erősen limitált!)

Az ÉLŐ előadás ekkor kezdődik:

IDŐPONT: 2022. JÚLIUS 14. CSÜTÖRTÖK, 17:00

Az előadást tartják:

Mózes Tamás

A mozestamas.hu Facebook hirdetési ügynökség alapítója, Facebook hirdetési szakértő

2018 óta foglalkozik Facebook hirdetésekkel és azóta rengeteg tapasztalatot szerzett, hiszen elköltött már több százmillió forintot közösségi média hirdetésekre. Több mint 50 iparágban dolgozott együtt az ügyfelekkel, így pontosan tudja, hogy mi működik és mi nem.

Célja, hogy KKV cégvezetőket segítsen abban, hogy valóban eredményes és kézzelfogható kampányokat tudjanak a közösségi médiában futattni, a személyes idejük nélkül.

Tóth Bence

A mozestamas.hu értékesítési vezetője, marketing stratéga

Több mint 4 éve foglalkozik napi szinten marketinggel és értékesítéssel. Az évek során rengeteg tapasztalatot szerzett belföldön és külföldön is ebben a témában.

Célja, hogy megmutassa a magyar KKV vezetőknek, hogyan és milyen stratégia mentén tudják megtalálni az álom munkaerőt 2022-ben az online marketing segítségével.

Regisztrálj a DÍJMENTES webinárra az alábbi űrlap kitöltésével!