Keressük a medior PPC hirdetéskezelők

szupersztárját!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Keressük a medior PPC hirdetéskezelők

szupersztárját!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Tudjuk, hogy a hozzád hasonló igazán jó hozzáállású medior tudású PPC-seket meg kell becsülni.

Pontosan tudjuk, hogy mi a probléma a legtöbb hasonló munkahellyel…

Terrorista ügyfelek

Ügyfelek, akik megkeserítik az életed és azt érzed, hogy inkább veled (és a munkáddal) foglalkoznak full munkaidőben, mintsem inkább a cégük fejlesztésével foglalkoznának.

Agyon vagy mikromenedzselve

Teljesen őszintén: mi is utáljuk, amikor az ügyfél nem ad semmiben szabadkezet, így mi is rugalmasak vagyunk a kollégáinkkal. Vannak szabályok, amiket be kell tartani, de a nap végén úgyis csak az eredmények érdekelnek.

Versenyképes fizetés. Vagy mégsem?

Hiába dolgozol éjt nappallá téve, a fizetésed erősen korlátolt felülről, hiába mondták, hogy bármennyit kereshetsz. "Sorry, ebben a poziban ennyi a max fizetés..."

Nyugi, létezik még olyan PPC-s pozíció, ahol nincsenek kompromisszumok.

A mozestamas.hu (A Nevermind Media Group tagja) hirdetéskezelő ügynökség medior tudású PPC-s kollégát keres. Rutinos rókát vagy a jövő szupertehetségét. Lehet, hogy pont Téged.

Nézzük, hogy miért érdemes nálunk dolgoznod?

Hibrid home office 

Jelenleg az egész csoport home officeban van, de a közeljövőben azt tervezzük, hogy heti 2 napot töltsünk el együtt az új irodánkan. Fun otthon ülni egész nap, de a social dolgok kellenek. Úgy matekozz, hogy az iroda Budapesten lesz.

Menő ügyfelek, de tényleg

A világ legizgalmasabb KKV-jaival dolgozunk, akik szakértőként tekintenek ránk és nem alkalmazottként. Luxusfogászat, prémium medence, az ország legjobb fitnessterme, zöld Michelin csillagos étterem. Mi kell még?

Szabadkezet kapsz

Ügyfeleink általában nagyon nagy mozgásteret adnak neked, így a stratégia és a megvalósítás is a te kezedben lesz. Ez mindig egy izgalmas lehetőség. Mivel a cégek változatosak nálunk, az biztos, hogy folyamatosan tesztelgetheted a kreatívan merész ötleteid.

Nem kell salesezned

Nálunk nem kell salesezned, majd gyömörgörccsel elvállalnod olcsón egy hirdetéskezelést. A szolgáltatást eladjuk helyetted, neked csak a munkavégzésre kell fókuszálnod - nem kell elköltened havi százezreket selfmarketingre és énmárkaépítésre sem.

Az unatkozás elképzelhetetlen

Ha valóban jó vagy, akkor hidd el, terhelni fogunk munkával. De nem TÚLTERHELNI, mint ahogy azt sokan elvárják (pl. konkurencia a 30 cég / fővel, lol). 10-15 fiókot kell majd tisztességesen kezelned. A legfontosabb mérőszámunk az ügyfélelégedettség, nem pedig az, hogy hány órát tökölsz egy fiókkal.

Menő fizetési rendszer

A fizetésed tényleg skálázható lesz. Nálunk nem az a cél, hogy a lehető legtöbb ügyfelet rakjunk rá egy keveset kereső PPC-sre, kisajtolva belőle minden életkedvet. A kezelt fiókjaid után tisztességes jutalékot fogsz kapni az alapfizun felül, és most dolgozzuk ki az ország legmenőbb bónusz rendszerét is.

Miért érdemes még a mozestamas.hu-hoz jelentkezned PPC-sként?

Képzéstámogatás

A munkádhoz elengedhetetlen, hogy folyamatosan képezd magad - gyakorlással vagy külső tréningek segítségével. A cégnek külön kerete van rá, hogy támogasson abban, hogy fejlődni tudj, legyen szó könyvekről, online kurzusukról vagy személyes konferenciákról.

Brutál dinamizmus

Álmodozók vagyunk, akik olyan motivációval rendelkezünk, amit mások csak irigyelnek. Külföldi terjeszkedés, előfizetéses csoport - fel fogjuk magunkat tenni a térképre és megkerülhetetlenek leszünk. Ezt garantálom. Segítesz benne?

Hosszú, stabil karrier-lehetőség

Nem két évre számolunk veled. Ha egyszer bekerülsz ebbe a csapatba, akkor úgy fogunk kezelni, mint a testvérünket. A családot pedig nem hagyjuk el, hanem közösen megoldjuk az esetleges problémákat. Nem csak a közös céljainkat, hanem a személyes céljaid is megvalósítjuk!

Olyan medior PPC-st keresünk, aki akár hétvégén is azon gondolkodik (sorry, ha kampány van, akkor kampány van...), hogy milyen célközönséget próbáljon még ki. Aki az új ötleteit folyamatosan le akarja tesztelni élesben is.

Fontos: vannak contenteseink, így a hirdetésszövegeket és képeket NEM NEKED KELL CSINÁLNOD!

Home office? De tényleg?

Avagy hogy néz ki a munkaidő?

A munkádat home officeban fogod végezni. Most gondolkodunk rajta, hogy bevezetjük az opcionális COWORKING irodába járást, hogy barátkozni is tudjunk egymással, ne csak dolgozni.

A munkaidő törzsidőből és rugalmas munkaidőből áll: azaz hétköznap 9:00-17:00 közt elérhetőnek kell lenned. A kampányok sajnos hétvégén se állnak le, de az ügyfelek felé egy ígéretünk van: minden nap ránézünk a hirdetési fiókjára, hogy ne szaladjanak el a költségek. Hogy ezt a túraútvonal pihenőjében vagy a FORMA 1-es futam reklámjában teszed meg, azt rád bízzuk. Fontos, hogy nem azt nézzük, hogy ténylegesen mennyit dolgoztál, hanem azt, hogy milyen eredményeket értél el. Ha heti 10 órával is hozod azokat a számokat, mint más 40-gyel, akkor nekünk az is tökéletes.

Ki áll a mozestamas.hu mögött?

Szia!

Mózes Tamás vagyok, a nagyon kreatívan elnevezett mozestamas.hu alapítója.

Facebook hirdetésekkel kezdtem egyéni vállalkozóként, ma pedig már milliárdos cégekkel dolgozunk hétfős csapatunkkal.

A hazai marketing nagyágyúi szinte mind ismernek, többüknél előadást is tartok Facebook és online marketing témában – például Wolf Gábornál vagy Weiser Istvánnál.

Sőt, olyan cégek embereit képzem, mint az Otthon Centrum.

Mivel jó munkát végzünk, ezért folyamatosan kapacitásgondokkal küzdünk.

Olyan embereket keresek, aki segít minket a következő szintre emelni kiváló PPC-s tudásával, cserébe mindent megteszünk, hogy megbecsülve, jól érezze magát a cégben.

Vajon Te leszel az?:)

A mozestamas.hu csapata

Fiatal szupersztárokkal dolgozunk együtt. Van grafikusunk, szövegírónk, 3 PPC-s kollégánk, külső alvállalkozók által pedig webesekkel dolgozunk együtt. Mindenki az átlagnál sokkal okosabb, motiváltabb és hosszú távon gondolkodik. Jelenleg a cég maximális kapacitáson pörög, ezért keresünk új embereket, mert még nagyobb céljaink vannak.

Fontos: nálunk nem mennyiségi ügyfélcél van, hanem minőségi.

Munkádat grafikus és szövegíró segíti majd, így képszerkesztéssel, szövegírással, salessel, közepesen izgalmas feladatokkal neked nem igazán kell bajlódnod.

Mennyi pénzt tudsz keresni nálunk PPC-sként?

Transzparens vagyok, két szakasz lesz a fizetésedben. Az első szakaszban kapni fogsz egy fix nettó fizut (kb. 400-500 ezerre gondoltunk), majd 3 hónap után átállunk arra, hogy cégenként kapsz fizetést. Nekünk nem fog fájni, ha sokat keresel, nem akarjuk majd újratárgyalni a fizetésed, ha túl sok jutalékot kell nekünk adnod, sőt, ellenkezőleg... kifejezetten örülni fogunk neki! Egy dolgot elárulok: ha kb. a kapacitásod tetején pörögsz, szerintem reális a havi nettó 1 millió Ft.

Az, hogy mennyit keresel főként az általad generált forgalomtól függ. Ha nyomod, csinálod, sok fiókot kezelsz, megtartod az ügyfeleid, akkor sokat tudsz keresni. Fontos, hogy ez egy 100%-ban ALVÁLLALKOZÓI jogviszony lesz, így az adminisztratív dolgokat, járulékfizetéseket Neked kell majd megoldanod, de szívesen segítünk benne.

A fizeteséd jelentős része meglévő előfizetőkből fog jönni, így nem kell izgulnod, hogy kezdésként is lesz-e elég munka, amit el tudsz végezni. Lesz. 🙂 Viszont vannak elvárásaink is, mert jó ügyfeleknek nem elég az átlagos szolgáltatás.

Jól hangzik, ugye?

Milyen cégekkel dolgozunk együtt? Ezek azért egy önéletrajzban is jól néznek ki…

Eleget beszéltünk magunkról, itt az idő, hogy rólad is ejtsünk pár szót!

Ki vagy Te? Kivel akarunk együtt dolgozni?

01

Írsz és beszélsz angolul. Nem a papír lesz a lényeg, de a világmegváltás nehezen megy magyarul. Ez opcionális, nem ez alapján döntjük el, hogy jöhetsz-e vagy sem.

02

Medior szintű tudásod van. Magabiztos vagy Facebook/Instagram, Google Ads hirdetésekben, magadénak érzed a TikTokot és az Analytics-et is. Raktál már össze Data Studio reportot. Vaaagy: brutál gyorsan tanulsz, ha valahol hátrányban vagy.

03

Jól szervezel, kommunikálsz. Ez azért fontos, mert a csapattagokat jól kell briefelned, az ügyféllel hatékonyan kell egyeztetned. Nem várjuk el, hogy szóvivő legyél, de nem hátrány, ha kedves vagy telefonban is.

04

Imádnánk, ha lenne PPC-s tapasztalatod és nem éreznéd magad "kész" szakembernek, akinek nem lehet újat tanítani. Ha választanunk kell, inkább az emberi értékek fontosabbak az aktuális szakmai tudásnál.

05

Precíz ember vagy, aki rögzíti a dolgait. CRM-mel dolgozunk, így nyomonkövethető a munkavégzésünk. Szeretnénk, ha ezt a rendszert Te is alkalmaznád.

06

Van egy vállalkozói szemléletmódod: a lehető legjobb szolgáltatást akarod adni az ügyfeleidnek. Az sosem lesz gond, ha "nem jönnek az eredmények", van ilyen. Ha mindent megteszel érte, akkor azt imádni fogjuk.

07

Proaktív, stratégiafókuszú vagy. PPC-skéntnt neked kell kitalálnod, hogy kinek, mit, miért és hogyan hirdess az ügyfélnek. Legtöbbüket az eredmények érdeklik, nem az, hogy mennyi időt töltöttél egy adott fiókkal. Az elvárásokat tisztázzuk, a többi a te pályád.

08

Konkurenciánknál dolgozol, de valamiért váltanál. Diszkrétek vagyunk, nyugi. Köztünk marad - viszont az nem fér bele, hogy két kapura jászol. Vagy itt, vagy ott.

Mi lesz a feladatod?

Ezt majd részletezzük, de röviden: Facebook és Instagram hirdetések kezelése, Google Ads hirdetések menedzselése, Analytics figyelgetése és Data Studio reportok összeállítása ügyfeleink részére pontosan olyan minőségben, mintha a Te céged lenne az ügyfélé. Szóval 100% odaadást várunk el.

Mi történik a jelentkezés után?

01

A jelentkezés után átkerülsz a "köszönő oldalra", ahol leírjuk, hogy mi a következő lépés. Elküldöd az önéletrajzod, mi pedig átnézzük.

02

Felhív kollégánk telefonon keresztül, hogy a megadott válaszaid és az önéletrajzod ellenőrizzük (csak azokat a pontokat, amiket nem értünk).

03

Ha kvalifikáltál, akkor küldjük a próbafeladatot, ahol a stratégiai szemléletmódodra vagyunk első körben kíváncsiak.

04

Ha ezen is túl vagy, akkor adunk ajánlatot és kezdődhet a közös munka. Adunk hozzáféréseket, átbeszéljük az elvárásokat és megkapod az első ügyfeleidet. Mélyvíz. 🙂

Csatlakozol a mozestamas.hu csapatához, ahol megbecsülnek emberileg és anyagilag egyaránt?

Mediorok jelentkezését várjuk elsősorban, de akkor se harapunk, ha junior vagy senior vagy. Vesztenivalód nincs. 🙂 Jelentkezz és találkozunk túloldalon!