Keressük a Facebook / Instagram hirdetéskezelők

szupersztárját!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Keressük a Facebook / Instagram hirdetéskezelők

szupersztárját!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Tudjuk, hogy a hozzád hasonló igazán jó hozzáállású PPC-seket meg kell becsülni.

Pontosan tudjuk, hogy mi a probléma a legtöbb hasonló munkahellyel…

Az a fránya irodába járkálás

A napod fele tömegközlekedéssel megy el, a budapesti irodába pedig szinte esélytelen minden nap eljárnod. A munkaidőd korlátozva van, és ha törik, ha szakad este 6-ig bent kell lenned.

Agyon vagy mikromenedzselve

Teljesen őszintén: mi is utáljuk, amikor az ügyfél nem ad semmiben szabadkezet, így mi is rugalmasak vagyunk a kollégáinkkal. Vannak szabályok, amiket be kell tartani, de a nap végén úgyis csak az eredmények érdekelnek.

Versenyképes fizetés. Vagy mégsem?

Hiába dolgozol éjt nappallá téve, a fizetésed erősen korlátolt felülről, hiába mondták, hogy bármennyit kereshetsz. "Sorry, ebben a poziban ennyi a max fizetés..."

Nyugi, létezik még olyan PPC-s pozíció, ahol nincsenek kompromisszumok.

A Nevermind Advertising (korábban mozestamas.hu) hirdetéskezelő ügynökség PPC-s kollégát keres. Az országban bárhol. Rutinos rókát vagy a jövő szupertehetségét. Lehet, hogy pont Téged.

Nézzük, hogy miért érdemes nálunk dolgoznod?

Home office 

Otthonról dolgozol. Vagy ahonnan szeretnél. A közeljövő tervei között szerepel egy COWORKING irodába való bevonulás, de ez inkább a social részek miatt fontos, ha ez Téged nem izgat, akkor fine.

Menő ügyfelek, de tényleg

A világ legizgalmasabb KKV-jaival dolgozunk. Csokigyár, stílustanácsadó, térkőgyártó, egyszemélyes szuper vállalkozásoktól egészen a több milliárd árbevételű nagymenőkig.

Nem kell 100 dologhoz értened

Nem várjuk el, hogy mindenben Te legyél a világ legjobb szakembere már kezdésnél. Azt nézzük, hogy mennyire van meg benned a tanulási és fejlődési vágy. Mi nem várjuk el, hogy egyszemélyben érts Facebook, Google, TikTok, email marketing, stratégia és minden egyébhez.

Nem kell salesezned

Nálunk nem kell salesezned, majd gyömörgörccsel elvállalnod olcsón egy hirdetéskezelést. A szolgáltatást eladjuk helyetted, neked csak a munkavégzésre kell fókuszálnod - nem kell elköltened havi százezreket selfmarketingre és énmárkaépítésre sem.

Az unatkozás elképzelhetetlen

Ha valóban jó vagy, akkor hidd el, terhelni fogunk munkával. De nem TÚLTERHELNI, mint ahogy azt sokan elvárják. 10-15 fiókot kell majd tisztességesen kezelned, így simán elképzelhető, hogy ez nem visz el 40 órát se hetente az életedből. Rajtad áll.

Menő fizetési rendszer

A fizetésed tényleg skálázható lesz. Nálunk nem az a cél, hogy a lehető legtöbb ügyfelet rakjunk rá egy keveset kereső PPC-sre, kisajtolva belőle minden életkedvet. A kezelt fiókjaid után tisztességes jutalékot fogsz kapni az alapfizun felül, és most dolgozzuk ki az ország legmenőbb bónusz rendszerét is.

Miért érdemes még a Nevermind Advertisinghoz jelentkezned PPC-sként?

Képzéstámogatás

A munkádhoz elengedhetetlen, hogy folyamatosan képezd magad - gyakorlással vagy külső tréningek segítségével. A cégnek külön kerete van rá, hogy támogasson abban, hogy fejlődni tudj, legyen szó könyvekről, online kurzusukról vagy személyes konferenciákról.

Brutál dinamizmus

Álmodozók vagyunk, akik olyan motivációval rendelkezünk, hogy az aszfaltot is feltépnénk magunk alól. Külföldi terjeszkedés, előfizetéses csoport - fel fogjuk magunkat tenni a térképre és megkerülhetetlenek leszünk. Ezt garantálom. Segítesz benne?

Hosszú, stabil karrier-lehetőség

Nem két évre számolunk veled. Ha egyszer bekerülsz ebbe a csapatba, akkor úgy fogunk kezelni, mint a testvérünket. A családot pedig nem hagyjuk el, hanem közösen megoldjuk az esetleges problémákat. Nem csak a közös céljainkat, hanem a személyes céljaid is megvalósítjuk!

Olyan PPC-st keresünk, aki akár hétvégén is azon gondolkodik, hogy milyen célközönséget próbáljon még ki. Aki az új ötleteit folyamatosan le akarja tesztelni élesben is.

Akiben megvan a lelkiismeretesség, a bizonyítási vágy, a motiváció. Aki nem csak lazsálni akar, hanem a jobb életért hajlandó tenni is.

Home office? De tényleg?

Avagy hogy néz ki a munkaidő?

A munkádat home officeban fogod végezni. Most gondolkodunk rajta, hogy bevezetjük az opcionális COWORKING irodába járást, hogy barátkozni is tudjunk egymással, ne csak dolgozni.

A munkaidő törzsidőből és rugalmas munkaidőből áll: azaz hétköznap 9:00-17:00 közt elérhetőnek kell lenned. A kampányok sajnos hétvégén se állnak le, de az ügyfelek felé egy ígéretünk van: minden nap ránézünk a hirdetési fiókjára, hogy ne szaladjanak el a költségek. Hogy ezt a túraútvonal pihenőjében vagy a FORMA 1-es futam reklámjában teszed meg, azt rád bízzuk. Fontos, hogy nem azt nézzük, hogy ténylegesen mennyit dolgoztál, hanem azt, hogy milyen eredményeket értél el. Ha heti 10 órával is hozod azokat a számokat, mint más 40-gyel, akkor nekünk az is tökéletes.

Ki áll a Nevermind Advertising mögött?

Szia!

Mózes Tamás vagyok, a Nevermind Advertising alapítója – korábban mozestamas.hu-nak neveztek minket, de épp rebranding alatt állunk, hiszen szeretném, ha a kollégáink is megkapnák a lehetőséget a tündöklésre.

Facebook hirdetésekkel kezdtem egyéni vállalkozóként, ma pedig már milliárdos cégekkel dolgozunk négyfős csapatunkkal – Angélával, Áronnal, Rékával és Tamarával.

A hazai marketing nagyágyúi szinte mind ismernek, többüknél előadást is tartok Facebook és online marketing témában – például Wolf Gábornál vagy Weiser Istvánnál.

Mivel jó munkát végzünk, ezért folyamatosan kapacitásgondokkal küzdünk.

Olyan embereket keresek, aki segít minket a következő szintre emelni kiváló PPC-s tudásával, cserébe mindent megteszünk, hogy megbecsülve, jól érezze magát a cégben.

Vajon Te leszel az?:)

A Nevermind Advertising csapata

Fiatal szupersztárokkal dolgozunk együtt. Van grafikusunk, szövegírónk, 3 PPC-s kollégánk, külső alvállalkozók által pedig webesekkel, Google Ads szakértőkkel dolgozunk együtt. Mindenki az átlagnál sokkal okosabb, motiváltabb és hosszú távon gondolkodik. Jelenleg a cég maximális kapacitáson pörög, ezért keresünk új embereket, mert még nagyobb céljaink vannak.

Munkádat grafikus és szövegíró segíti majd, így képszerkesztéssel, szövegírással, salessel, közepesen izgalmas feladatokkal neked nem igazán kell bajlódnod.

Mennyi pénzt tudsz keresni nálunk PPC-sként?

Nem akarunk bekorlátozni, így mondd meg Te, hogy mennyit szeretnél keresni! A mi elképzeléseink szerint egy viszonylag magas alapbérrel várunk, majd ez reálisan a jutalékokkal kiegészülve a duplájára nőhet. Nekünk nem fog fájni, ha sokat keresel, nem akarjuk majd újratárgyalni a fizetésed, ha túl sok jutalékot kell nekünk adnod, sőt, ellenkezőleg... kifejezetten örülni fogunk neki!

Az, hogy mennyit keresel főként az általad generált forgalomtól függ. Ha nyomod, csinálod, sok fiókot kezelsz, megtartod az ügyfeleid, akkor sokat tudsz keresni. Fontos, hogy ez egy 100%-ban ALVÁLLALKOZÓI jogviszony lesz, így az adminisztratív dolgokat, járulékfizetéseket Neked kell majd megoldanod, de szívesen segítünk benne.

A fizeteséd jelentős része meglévő előfizetőkből fog jönni, így nem kell izgulnod, hogy kezdésként is lesz-e elég munka, amit el tudsz végezni. Lesz. 🙂

Jól hangzik, ugye?

Milyen cégekkel dolgozunk együtt? Ezek azért egy önéletrajzban is jól néznek ki…

Eleget beszéltünk magunkról, itt az idő, hogy rólad is ejtsünk pár szót!

Ki vagy Te? Kivel akarunk együtt dolgozni?

01

Írsz és beszélsz angolul. Nem a papír lesz a lényeg, de a világmegváltás nehezen megy magyarul.

02

Az átlagnál jobban motivált ember vagy. Kétszer.

03

Jól szervezel, kommunikálsz. Ez azért fontos, mert a csapattagokat jól kell briefelned, az ügyféllel hatékonyan kell egyeztetned. Nem várjuk el, hogy szóvivő legyél, de nem hátrány, ha kedves vagy telefonban is.

04

Imádnánk, ha lenne PPC-s tapasztalatod és nem éreznéd magad "kész" szakembernek, akinek nem lehet újat tanítani. Ha választanunk kell, inkább az emberi értékek fontosabbak az aktuális szakmai tudásnál.

05

Precíz ember vagy, aki rögzíti a dolgait. CRM-mel dolgozunk, így nyomonkövethető a munkavégzésünk. Szeretnénk, ha ezt a rendszert Te is alkalmaznád.

06

Van egy vállalkozói szemléletmódod: a lehető legjobb szolgáltatást akarod adni az ügyfeleidnek. Az sosem lesz gond, ha "nem jönnek az eredmények", van ilyen. Ha mindent megteszel érte, akkor azt imádni fogjuk.

07

Proaktív vagy. PPC-skéntnt neked kell kitalálnod, hogy kinek, mit, miért és hogyan hirdess az ügyfélnek. Legtöbbüket az eredmények érdeklik, nem az, hogy mennyi időt töltöttél egy adott fiókkal. Nyugi, az elején sokat fogunk beszélgetni, tanítani, így szakmai elakadásod nem lesz, de fontos, hogy a kérdéseket előbb próbáld magad megválaszolni.

08

Jó a beszélőkéd. Nem kell erőltetetten viccesnek lenned, de előny, ha könnyen kapcsolódsz emberekkel, nem vagy antiszociális, de azt sem várjuk el, hogy te legyél a céges bulik középpontjában, ha inkább introvertált típusú vagy.

Mi lesz a feladatod?

Ezt majd részletezzük, de röviden: Facebook és Instagram hirdetések kezelése ügyfeleink részére pontosan olyan minőségben, mintha a Te céged lenne az ügyfélé. Szóval 100% odaadást várunk el.

Mi történik a jelentkezés után?

01

A jelentkezés után a megadott email címre már küldjük is a próbafeladatot, amit a határidőn belül vissza kell küldened. Ez nem lesz egy lightos feladat, tudjuk, hogy sokan kiesnek, de azokkal a munka se lenne hosszútávú.

02

Ha minden okés, akkor ajánlatot teszünk, aláírjuk a szerződést és elkezdünk együtt dolgozni.

03

Megbeszéljük, hogy bedobjunk-e egyből a mélyvízbe. Ez függ a tapasztalatodtól is. A munkád elején végigmész majd mindenképp egy belsős tanításon, hogy alkalmazni tudd a szemléletmódunkat és módszereinket.

04

Te csinálod a munkát, reportolsz, beszélsz az ügyféllel, törődsz vele, mintha a saját gyermeked lenne. Mi pedig hozzuk neked az új ügyfeleket és folyamatosan terhelünk, ameddig Neked elviselhető.

Csatlakozol a Nevermind Advertising csapatához, ahol megbecsülnek emberileg és anyagilag egyaránt?

Nyugi, nem gáz, ha kezdő vagy és sosem kezeltél hirdetéseket, de brutál lelkes vagy. Vesztenivalód nincs. Jelentkezz és találkozunk túloldalon!