Stratégiában gondolkodó, kommunikációban kiemelkedő FB/Insta hirdetéskezelő #szuperhőst keresünk!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Stratégiában gondolkodó, kommunikációban kiemelkedő FB/Insta hirdetéskezelő #szuperhőst keresünk!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Izgat a marketing, kened-vágod az Instagramot és Facebookot, perfect vagy angolból és szeretnél valóban értékes munkát végezni?

Keresem a csapatunk 6. láncszemét, aki megfelel az alábbi szempontoknak (mindegyiknek!): 

Emberi cuccok:

*** Világmegváltó céljaid vannak, és ezért többet is vagy hajlandó dolgozni, mint az átlag

*** Gyorsan, magadtól tanulsz, és a problémákat előbb megpróbálod megoldani, és csak utána kérdezel

*** Alapvetően okos embernek érzed magad, aki nyitott az újdonságokra és szeret felfedezni, tesztelgetni dolgokat, keresni a miérteket és választ is találni rá

*** Képes vagy hátradőlve kreatívkodni új stratégiákon és ötleteken, de hajlandó vagy a fogaid összeszorítása nélkül a monoton munkavégzésre is

*** Pontos, megbízható, határidőket szigorúan betartó ember vagy, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár (bocs, néhány kampány hétvégén se áll le)

*** Szereted az embereket, pozitív kisugárzásod van és nem riadsz meg tőle, ha felhív egy-egy ügyfél

*** Imádsz tanulni, új dolgokat megismerni, kipróbálni a legvadabb hülyeségeket is

*** Etikus vagy, és MINDIG TÖBBET ADSZ!

És a legfontosabb, hogy folyékonyan beszélsz és írsz ANGOLUL.

Szakmai cuccok:

*** Nem olyan embert keresünk, aki csak összekattingatja a kampányokat. Az ügyfeleink (nagyrésze) nem akar a marketinggel foglalkozni, a stratégiai gondolkodásmódot NEKED kell átadnod és új kampányötletekkel előjönnöd.

*** Most kb. 10 cég áll sorban nálunk, hogy dolgozzunk együtt – ezért nincs 2 évünk betanítani. Hasznos, ha legalább 3 év PPC tapasztalatod van – de nekem az is tök oké, ha ennél kevesebb, mert a minőség a fontos.

*** Akarsz KÜLFÖLDI (angol nyelvű) projekteken is dolgozni. Most például Svédországban terjeszkedünk, aminek Te is a részese leszel!

*** Napi szinten, rendszeresen használod az Analyticset és GA4-t, mert a statisztikából tudsz stratégiát alkotni.

*** Képzed magad az élet minden területén.

*** IMÁDSZ beszélgetni ügyfelekkel. Prémium hirdetéskezelési szolgáltatásokat nyújtunk, NEM sablonosítunk, ezért nem nagy elvárás felénk, hogy havi 1-2x beszéljünk az ügyféllel szóban is. Ha ez nem probléma neked, akkor jó helyen vagy.

Nem árulok zsákbamacskát (ilyen ügyfelünk nincs), ezek lesznek a feladataid kezdésként:

*** Egyből – vagy kettőből – bedobunk a mélyvízbe és Te fogod kezelni az ügyfeleink Facebook és Instagram hirdetéseit.

*** Szorosan együtt dolgozol a többi PPC-s (Google is!) kollégáddal és a grafikusainkkal, szövegírókkal. Egy csapat része leszel, valós felelősséggel. 

*** Tanulsz, figyelsz, jegyzetelsz és riportolsz, hogy a lehető leggyorsabban a következő szintre léphess. A proaktív, túlbuzgó személyiség nálunk kifejezetten előny.

*** Out of the box gondolkodást várunk el, a sablonos megoldások már nem működnek a piacon.

Oké, van pár rossz dolog is, amit érdemes tudnod:

*** A felelősség egy idő után téged fog terhelni az adott cég hirdetési sikereiért. Mivel nagyon komoly kvalifikációs folyamatunk van, ezért az esetek 99%-ában jó cégekkel dolgozunk együtt, de muszáj tanulnod, hogy jobbnál jobb eredményeket hozz nekik.

*** Többségben otthonról dolgozhatsz, de ez nem azt jelenti, hogy bármikor eltűnhetsz órákra. Néha közösen elmegyünk majd egy COWORKING irodába. Egy megadott időintervallumban elérhetőnek kell lenned. Nem az lesz a lényeg, hogy minden egyes percet végigdolgozz a munkaidődben, de a határidők betartása szent.

*** Maximalisták vagyunk és piacvezetők akarunk lenni. Itthon és külföldön is. Ezért sokat fogunk kérni, de a befektetett idődnek meglesz a gyümölcse.

*** Tök oké, ha valamikor a jövőben vállalkozó akarsz lenni, de jobban hiszek a csapatmunkában, így nem hátrány, ha a számításaidat inkább a közös céljainkban találod meg.

*** Ha a home officeban azt látod, hogy „nem ellenőriz a főnök, nem kell dolgozni” akkor inkább ne is húzzuk egymás idejét. Csak lelkiismeretes emberekkel dolgozunk együtt.

*** Sorry, tudnod kell angolul. A világmegváltás magyarul sajnos nehezen kivitelezhető.

Itt vagy még? Oké, cool. Pár infó, ami tuti érdekel még:

*** Facebook, Instagram és (TikTok) hirdetéseket fogsz kezelni. Ez egy menő terület.

*** Nem kell táncolnod, énekelned, órákat ülnöd fölösleges meetingeken, nem rángatunk be egy irodába, de cserébe céges kávé sincs. Majd adunk pénzt, és azt arra költöd amire szeretnéd.

*** Otthonról dolgozol, de rendszeresen meetingelünk a cég többi tagjával – Te pedig a többi PPC-ssel is. Úgyhogy rendelkezésre kell állnod. 🙂

*** Elég, ha az átlag fölött vagy IQ-ban. Legalább 20-szal.

*** Nem kell salesezned, „hülye” ügyfelekkel vitatkoznod, trackelned a munkaidődet, bejárnod a 7-es busszal egy lepukkant irodába.

*** Eredményeket keresünk, nem kattintásokat és eléréseket. Ez nálunk a Szentírás.

*** A fizetésed:

Nem titok, az elején még nem sokat fogsz „dolgozni”.

Az első 1-2 hónapban még nem sok fiókot fogsz egyedül kezelni. Te befekteted az időd, hogy a lehető leggyorsabban tanulj, mi pedig „ösztöndíjjal” jutalmazzuk tanulmányaid.

A fizetésed egy fix részből fog állni (200.000 nettóból), majd erre jön rá egy jutalék. A jutalék úgy néz ki, hogy a teljes (Facebookra és Instára vonatkozó) havidíjból kapsz egy elég magas százalékot. Így reálisan kb. 10-15 céggel való együttműködés esetén 500-600 ezer nettó körül lesz a fizetésed.

Persze Rómát se egy nap alatt építették fel, de ahogy látom, hogy megvan az összhang az együttműködésünkben bátran terhellek, ameddig bírod. Ügyfélszerzéssel nincs gondunk (és nem érdekel engem se, hogy mennyit keresel – minél többet, annál jobb!)

Röviden még egyszer amit adunk:

  • Skálázható fizetés a csillagos égig
  • Home office
  • Karrierlehetőség a cégen belül
  • Nem csak egy porszem vagy a gépezetben, hanem maga a gépezet
  • Jó ügyfeleket, akikből „csak” eredményt kell hoznod és nem érdekel, hogy hány órát raksz bele naponta, hogy működjön

Elég fontos, hogy kivel fogsz együtt dolgozni.

Nem Wolf Gáborral. Nem Janata Krisztával. Nem Weiser Istvánnal. Náluk csak előadok marketing témában. Sőt, Istvánnal számos (még titkos ;)) projektet tervezünk, amik brutálisat fognak szólni. Szóval a hazai KKV-marketing nagyágyúi mind ismernek.

Amúgy Mózes Tamásnak neveztek el anno a szüleim, amit még nem változtattam még. Egyébként szeretek mindent megváltoztatni, felrúgni, máshogy gondolkodni. És ez általában beválik.

21 évesen – négy éve – indítottam a vállalkozásomat. Azóta a cég tagjai közt van Angéla, Tamara, Áron, Réka, és mostanában kezdtünk el együtt dolgozni Barbival és Balázzsal, Google-s kollégákkal. Ezen kívül csomó webessel, videóssal stb. van kapcsolatunk.

Elég menő cégekkel is dolgozunk együtt – az egyszemélyes hadseregtől egészen a több milliárdos bevételűig. Hatalmas bútorszalon, piacvezető BARFozó, 20+ stúdióból álló nyelvstúdió, TOP fogászat… Szóval nem uncsi az életünk. 🙂

40+

másik cég

Na, csatlakozol egy menő csapathoz és világmegváltó terveinkhez vagy beéred az átlagos munkahelyeddel? Töltsd ki az űrlapot!