DOLGOZZ NÁLUNK SENIOR PPC-SKÉNTTéged is felcsigáz a gondolat, hogy a legizgalmasabb nemzetközi és magyar projekteken dolgozz?

Az ország legmenőbb stílustanácsadójával, a legfinomabb csokimanufaktúrával, a legvagányabb autószalonnal és több, mint 30 másik ügyféllel együtt dolgozhatsz azon, hogy több száz ember életét változtasd meg.

Nem titok, hogy célunk a hazai PPC piac megkerülhetetlen szereplőjévé válni, ehhez pedig szükség van a kreativitásodra, vezetői képességeidre és rendszerszemléletedre.

W_Rajztábla 1

Te vagy a mi emberünk!
Ha mindegyik igaz rád...

Hosszútávú együttműködésben gondolkodsz.

Tudsz a dobozon kívül gondolkodni.

Legalább 2 év AKTÍV tapasztalatod van Facebook hirdetések készítésében (NEM bejegyzéskiemelés!)

Képes vagy vezetni junior PPC-seket, hiszen nagy csapatot építünk

Átlátod az egész marketing folyamatot.

Aktívan, napi szinten használod a Google Analyticset

Képes vagy delegálni a feladatokat szövegírónak, grafikusnak

Viszonylag hamar el tudod kezdeni a közös munkát.

Mi lesz a Te feladatod?

Megkapsz minden szükséges információt az adott cégről, beleértve az eddigi hirdetéseit, azt is, hogy pontosan hol találhatsz részletesebb segítséget az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban.

Megkapod a feladatot, hogy írj adott mennyiségű hirdetésszöveget a témában, majd amint kész vagy vele a megadott határidőn belül és le is ellenőrizted, feltöltöd egy megadott mappába.

Ennyire egyszerű...

W_Rajztábla 1

Fontos információk

A munkavégzésről

A munkavégzés helye: 100% home office.

A munkavégzés ideje: már kezdetben is teljesértékű munkaidő, azonban nem kapod majd egyből a nyakadba az összes céget.

Bejelentés típusa: lehetőség szerint legyél vállalkozó.

Mit biztosítunk számodra?

A munkádnak valós értéke lesz. Kézzel fogható eredménye: látni fogod, ahogy embereket ér el a TE hirdetésed és bevételt hoz ügyfelünknek.

A lehető legizgalmasabb projekteken dolgozhatsz és megvalósíthatod legvadabb álmaid: hidd el, mi nem fogunk vissza.

Végtelen fejlődési lehetőséget és fényes karrierutat, hiszen hatalmas terveink vannak, amiket VELED szeretnénk megvalósítani.

A fizetésről: a fizetésednek nem lesz fix része, az általad kezelt fiókok után viszont mesés jutalékot fogsz kapni. Jóval a piaci átlag felett kereshetsz, határ a csillagos ég.

W_Rajztábla 1

Kik vagyunk mi

Mózes Tamás vagyok, a mozestamas.hu alapítója, 24 éves Facebook hirdetési szakember. Kevesebb, mint egy év alatt elértük a kapacitásunk csúcsát és már csak VIP ügyfelekkel kezdünk együttműködésbe. Több, mint 50 céggel dolgoztunk eddig együtt, még ebben a fura időszakban is sikerült felvirágoztatnunk partnereinket. Közvetlenül több száz ember megélhetését támogatjuk napról napra, ez pedig hatalmas felelősség és büszkeség

Pár hónapja barátnőm, Angéla is segíti a munkámat junior PPC-sként. Rajta kívül Tamara is junior PPC-sként dolgozik nálunk, Márk senior PPC-s, míg Réka segít a szövegírásban és grafikai feladatok elvégzésében. Már most sem vagyunk kicsik, de exponenciális növekedést szeretnénk elérni. Ahhoz, hogy minél több vállalkozónak segíthessünk, szükségünk van rád és a PPC-tudásodra, mert mi akarunk lenni Magyarország legmenőbb hirdetési ügynöksége.

sdds

🔻 Így tudsz jelentkezni hozzánk 🔻

ikonok

Töltsd ki ezt az űrlapot az adataiddal és az email címedre 24 órán belül kapni fogsz egy feladatsort (gyakran a promóciók mappába), amit határidőre meg kell oldanod és visszaküldened.

dsdsdsdsd

Előre tudjuk, hogy a jelentkezők 50%-a ezt nem fogja megcsinálni, de még mindig rengetegen fogják visszaküldeni. Ezért lesz egy második kör is, meg talán egy harmadik is.

sdds

Miután eldöntöttük, hogy kivel szeretnénk együtt dolgozni felkeresünk Téged és megbeszéljük a további teendőket.

🔻 Űrlap kitöltése a jelentkezéshez 🔻

.