Prémium hirdetéskezelés prémium szolgáltatást végző vállalkozásoknak

Piacvezető, vagy arra törekvő cégeknek segítünk több bevételt, jobban kvalifikált és nagyobb mennyiségű jelentkezőt szerezni.

Ha nagy értékű szolgáltatást végzel TOP ügyfelek részére, akkor 3 súlyos hiba van, amit elkövethetsz:
1

„Eltitkolod” a piacod elől, hogy létezel. Egyáltalán nem hirdetsz, vagy ha igen, nem tarolod le a célközönséged figyelmét az állandó, stratégiába rendezett jelenléteddel.

2

Túlságosan ajánlásfókuszú a növekedésed. Ez lassú, kiszámíthatatlan, kontrollálhatatlan.

3

Nem intézel teljes letámadást: nem használsz ki minden esélyt, minden eszközt, hogy állandóan a figyelem központjában legyél a potenciális vevőidnél.

A Facebook hirdetések egyre drágábbak.

Az emberek vásárlási hajlandósága csökken, sőt, a nyakunkon egy gazdasági válság, ami a leggazdagabb vevőréteget fogja a legkevésbé érinteni.

Sokan kiszálltak a hirdetési versenyből, a konkurenciád pedig visszafogja a költéseit.

A képlet pedig rendkívül egyszerű. Ma az nyer a piacon, aki a legtöbb pénzt tudja egy vevőre költeni.

Amikor mindenki más pánikol, neked akkor kell a legtöbbet kommunikálnod. Ezért most van itt a tökéletes alkalom arra, hogy prémium szolgáltatóként letarold a piacod.

Kezeljük a Facebook hirdetéseid.

Cégvezetőként sokkal fontosabb feladataid vannak, mint a bonyolult hirdetési rendszerek megtanulása és napi szintű ellenőrzése.

A hirdetések szövegét, a stratégiát, a célközönségeket és a képeket is elkészítjük helyetted, így teljesen levesszük a válladról a hirdetések terhét, és csak azzal tudsz foglalkozni, amit igazán szeretnél csinálni.

Több, mint 35 céggel dolgozunk együtt aktívan, így tudjuk, hogy mi működik és mi nem. Megspóroljuk neked az éveket és tesztelésre elköltött milliókat.

Így rengeteg időt, pénzt tudsz megtakarítani, és sokkal hatékonyabban tudod elérni a kiváló minőségű ügyféljelöltjeid.

 

Miben vagyunk mások, miért dolgozz velünk?

Napi szintű fiókellenőrzés

A hirdetések teljesítményét, eredményeit naponta ellenőrizzük, hogy a hirdetési költségek ne szaladjanak el anélkül, hogy reagáltunk volna a változásokra.

Gyors kommunikáció

Nem tűnünk el, nem hagyunk figyelmen kívül emailt. A megkeresésekre 24-48 órán belül válaszolunk, sőt, a módosítási igényeket, változtatásokat is a lehető leghamarabb eszközöljük.

Rendszerszemlélet

Nem csak a hirdetéskezelésben, de a komplex marketingfolyamatokban is jártasak vagyunk, így jobban átlátjuk és alkalmazzuk a működő stratégiákat.

Limitált ügyfélszám

Limitált mennyiségű ügyféllel dolgozunk együtt, hogy a leginkább hatékonyabb munkát végezhessük el, nem gyártósor vagyunk. Minden ügyfelünk kiemelt figyelmet kap.

Sok új ötletünk van

Ha valami nem működik, megyünk tovább a következő ötlettel. Nem csak végrehajtók vagyunk, hanem a fejlesztésekben is segítünk Neked, hiszen egy hajóban evezünk.

Tapasztalat VIP cégekkel

Rendszeresen dolgozunk együtt más prémium ügyfelekkel, a luxusautóktól a tízmilliós konyhabútorig, tudjuk miként kell elérni a legjobb vevőket – és el is adni nekik.

Ki fog kapcsolatba lépni veled?

Szia! Tóth Bence vagyok, a mozestamas.hu operatív vezetője, marketing stratéga és marketing motivátor. Abban segítem a KKV-kat, hogy a lehető legegyszerűbben és leggyorsabb módon tudjanak az internet segítségével folyamatosan új érdeklődőket, vevőket és megfelelő munkatársakat találni a cégük számára.

2019 óta foglalkozunk Facebook hirdetéskezeléssel. 

Jelenleg heten vagyunk a csapatban és aktívan legalább 35 céggel dolgozunk együtt, közülük sokan piacuk egyértelmű uralkodói.

Rendkívül büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink több, mint 87%-a ajánlásból érkezik és többségükkel hosszú éveken keresztül együtt dolgozunk.

Csapatunkkal mi leszünk felelősek azért, hogy összeálljon a munkatársszerző gépezeted.

Olvasd el, hogy mit írnak rólunk a legmenőbb partnereink.

20201010_122406

Sokáig mi foglalkoztunk a Facebook hirdetéseinkkel, de sokszor úgy éreztük, hogy nem vagyunk elég felkészültek hozzá. Sok jót hallottunk Tamás munkájáról, ezért mikor szakembert kezdtünk keresni, rögtön ő volt az első, akihez fordultunk.

Tamás fiatal kora ellenére hihetetlen profi, alapos és megbízható. Tárgyalásaink elején felajánlotta számunkra a jutalékos rendszert, mely egyfajta biztosíték volt számunkra.

Tudtuk, hogy így mindkettőnk érdeke az, hogy a hirdetéseink a lehető legjobban teljesítsenek, ezért azonnal meggyőzött minket. Ezt a döntésünket, azóta sem bántunk meg. A hirdetéseink azóta nagyon jól teljesítenek és a webshopunk forgalma is hatalmasat ugrott az előző évhez képest.


Garantáltan nem fogsz benne csalódni!

Demeter Zsuzsi
ügyvezető, Demeter Chocolate Kft.

received_676797192937723

Tamással a pontpontpont kezdetekor kezdtük a közös munkát. Így lehetőségünk volt nemhogy megtartani minden kollégánkat, hanem újakat felvenni.

Nemhogy egy olcsóbb ingatlan után kutatni, hanem egy újabb raktárépülettel bővülni. Tamással a cégünk egy új korszakba lépett.

Így már nemcsak a helyiek, hanem az egész országban egyre több és több vásárló választ minket.

Annak ellenére, hogy a multik hozzánk képest sokkal nagyobb versenyelőnnyel indulnak.

 

Köszönjük Tamás, izgatottan várjuk, hogy mit hoz a közös jövőnk.

Mészáros Mira
ügyvezető, Marking Studio Kft.

Dudits-Telekesi Szabina
sales & marketing vezető, duditshotels.hu

Tamással a 2020-ban, az első pontpontpont kezdtünk el együtt dolgozni. Maximálisan alkalmazkodott az igényeinkhez és segítségével reális költési keretet alakítottunk ki, amiből a bizonytalan helyzet ellenére is a maximumot hozta ki nekünk.

Az újranyitás után meghirdetett rendezvényeink 2 nap alatt teltházasak lettek.

Hirdetéseivel közel 1,5x több rendezvény érdeklődést kaptunk, mint előtte.

Mellébeszélés nélkül mondta el véleményét, amivel sokkal gyorsabban elértük a kívánt hirdetési eredményeket.

Ami pedig különösen szimpatikus Tamás munkájában, hogy elérhető, gyorsan reagál és nem csak egy céget lát a munka során, hanem szívén viseli a vállalkozás sorsát és saját ötleteivel is igyekszik folyamatosan segíteni.

Ha Tamást választod, nem egy bólógató hirdetéskezelőd lesz, hanem egy stratégiai megvalósítód, akivel nem csak gyümölcsöző a közös munka, de öröm is.

Legfontosabb adataink számokban:

0 +
VÁLLALKOZÁSSAL DOLGOZTUNK
0 Ft
Büdzsét kezelünk havonta
0 %
AZ AJÁNLÁSBÓL ÉRKEZŐ ÜGYFELEK ARÁNYA

Milyen lépések vezetnek az együttműködéshez? 👇

Töltsd ki az alábbi űrlapot az alap adataiddal.

Bence felkeres Téged telefonon, hogy megnézze, tudunk-e segíteni cégednek több bevételt és minőségi jelentkezőket szerezni!

A döntésünkről mindig szóban tájékoztatunk, majd továbblépünk az együttműködési fázisba.

Töltsd ki az űrlapot a jelentkezési folyamat elindításához!

Figyelem, a hirdetések kiszervezésénél legalább havi 300 ezer (platform felé fizetendő) forintos büdzsében érdemes gondolkodni!

Figyelem, a jobb oldali űrlap után is lesz egy űrlap – miután kitöltöd ezt, láthatóvá válik. Azt se hagyd ki!

Nézzük meg, hogy tudunk-e eredményesen együtt dolgozni!