Dolgozz nálunk MARKETING #szövegíróként!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Salesezés nélkül.

Stratégiában gondolkodó, kommunikációban kiemelkedő FB/Insta hirdetéskezelő #szuperhőst keresünk!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Szívesen bepillantanál abba, hogyan dolgozik az ország legmenőbb fogorvosa? Örömmel részese lennél a legjobb magyar csokoládé manufaktúra sikereinek? 

Felcsigáz a gondolat, hogy az ütős szövegeiddel 1 hónapos várólistát hozz egy vidéki étteremnek?
Mit szólnál hozzá, ha csak a te szövegeid miatt egy térköves megduplázná ajánlatkéréseinek számát?

Teli vagyunk izgalmas projektekkel, melyek csak arra várnak, hogy határtalan kreativitásoddal és különleges marketingérzékeddel felvirágoztassuk és sikerre vigyük őket.

Szeretnél végre valóban értékes munkát végezni?

Keresem a csapatunk 6. láncszemét, aki megfelel az alábbi szempontoknak (mindegyiknek!): 

Emberi cuccok:

*** Világmegváltó céljaid vannak, és ezért többet is vagy hajlandó dolgozni, mint az átlag

*** Gyorsan, magadtól tanulsz, és a problémákat előbb megpróbálod megoldani, és csak utána kérdezel

*** Alapvetően okos embernek érzed magad, aki nyitott az újdonságokra és szeret felfedezni, tesztelgetni dolgokat, keresni a miérteket és választ is találni rá

*** Képes vagy hátradőlve kreatívkodni új stratégiákon és ötleteken, de hajlandó vagy a fogaid összeszorítása nélkül a monoton munkavégzésre is

*** Pontos, megbízható, határidőket szigorúan betartó ember vagy, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár (bocs, néhány kampány hétvégén se áll le)

*** Szereted az embereket, pozitív kisugárzásod van és nem riadsz meg tőle, ha felhív egy-egy ügyfél

*** Imádsz tanulni, új dolgokat megismerni, kipróbálni a legvadabb hülyeségeket is

*** Etikus vagy, és MINDIG TÖBBET ADSZ!

És a legfontosabb, hogy folyékonyan (beszélsz és) írsz ANGOLUL.

Szakmai cuccok:

*** Nem vétesz helyesírási hibák. Oké? 😉

*** Nem most jöttél le a falvédőről, van tapasztalatod MARKETING szövegírásban és érted, hogy mi miért történik.

*** Akarsz KÜLFÖLDI (angol nyelvű) projekteken is dolgozni. Most például Svédországban, Németországban és Hollandiában terjeszkedünk, aminek Te is a részese leszel!

*** Gyorsan dolgozol, precíz ember vagy, aki nem riad vissza a rendszerben dolgozástól.

*** Képzed magad az élet minden területén.

*** Az átlagnál jóóóval erősebb marketingszemléleted van és érted, hogy mitől döglik a légy, ha szövegírásról van szó.

Nem árulok zsákbamacskát (ilyen ügyfelünk nincs), ezek lesznek a feladataid kezdésként:

*** Egyből – vagy kettőből – bedobunk a mélyvízbe és feladatod lesz Facebook hirdetési szövegek megírása, landing oldalak (mint ez is) szövegezése saját részre és másoknak is, illetve az email marketing során is besegítesz a szövegírásba.

*** Egy csapat része leszel valós felelősséggel. Szorosan együtt dolgozol Head of Artunkkal, Rékával, illetve a PPC-sekkel. Mert mi amúgy egy hirdetési ügynökség vagyunk. 🙂

*** Tanulsz, figyelsz, jegyzetelsz és riportolsz, hogy a lehető leggyorsabban a következő szintre léphess. A proaktív, túlbuzgó személyiség nálunk kifejezetten előny.

*** Out of the box gondolkodást várunk el, a sablonos megoldások már nem működnek a piacon.

Oké, van pár rossz dolog is, amit érdemes tudnod:

*** A felelősség egy idő után téged fog terhelni az adott cég szöveges megjelenéséért. Mivel nagyon komoly kvalifikációs folyamatunk van, ezért az esetek 99%-ában jó cégekkel dolgozunk együtt, de muszáj tanulnod, hogy jobbnál jobb eredményeket hozz nekik.

*** Többségben otthonról dolgozhatsz, de ez nem azt jelenti, hogy bármikor eltűnhetsz órákra. Néha közösen elmegyünk majd egy COWORKING irodába. Egy megadott időintervallumban elérhetőnek kell lenned. Nem az lesz a lényeg, hogy minden egyes percet végigdolgozz a munkaidődben, de a határidők betartása szent.

*** Maximalisták vagyunk és piacvezetők akarunk lenni. Itthon és külföldön is. Ezért sokat fogunk kérni, de a befektetett idődnek meglesz a gyümölcse.

*** Tök oké, ha valamikor a jövőben vállalkozó akarsz lenni, de jobban hiszek a csapatmunkában, így nem hátrány, ha a számításaidat inkább a közös céljainkban találod meg.

*** Ha a home officeban azt látod, hogy „nem ellenőriz a főnök, nem kell dolgozni” akkor inkább ne is húzzuk egymás idejét. Csak lelkiismeretes emberekkel dolgozunk együtt.

*** Sorry, tudnod kell angolul. A világmegváltás magyarul sajnos nehezen kivitelezhető.

Itt vagy még? Oké, cool. Pár infó, ami tuti érdekel még:

*** Facebook, Instagram szövegeket fogsz írni munkaidőd 80%-ában, ezen kívül besegítesz emailek szövegezésébe és landing oldalak szövegezésébe is.

*** Nem kell táncolnod, énekelned, órákat ülnöd fölösleges meetingeken, nem rángatunk be egy irodába, de cserébe céges kávé sincs. Majd adunk pénzt, és azt arra költöd amire szeretnéd.

*** 90%-ban otthonról dolgozol, de rendszeresen meetingelünk a cég többi tagjával – Még a PPC-sekkel is. Úgyhogy rendelkezésre kell állnod „törzsidőben”. 🙂

*** Elég, ha az átlag fölött vagy IQ-ban. Legalább 20-szal.

*** Nem kell salesezned, „hülye” ügyfelekkel vitatkoznod, trackelned a munkaidődet, bejárnod a 7-es busszal egy lepukkant irodába.

*** Eredményeket keresünk, nem BS mondatokat, karakterszámokat.

*** Okés, ha kreatív vagy, de nem fogsz 1000%-ban szabad kezet kapni, mert az ügyfeleinknek azért vannak alap elvárásai és nem néz ki jól, ha egy medencefedő cég úgy kommunikál, mint aki cicakaját árulna.

*** A fizetésed:

Nem titok, az már az elején is sokat fogsz dolgozni.

A célunk az, hogy legalább 20 órát tudj hetente vállalni már kezdésként is. Idővel (gyorsan) feltekerjük ezt heti 40-re is.

A fizetésed fix részből és jutalékból fog állni. Kezdésként annyit elárulok, hogy lesz egy betanítási fázis, amikor még nem terhelünk agyon melóvalo, inkább az a cél, hogy beleszokj a munkádba. Erre nettó 200.000 forintot fogunk adni, de ez az időszak max. 1-2 hónapig tart.

Persze Rómát se egy nap alatt építették fel, de ahogy látom, hogy megvan az összhang az együttműködésünkben bátran terhellek, ameddig bírod. Ügyfélszerzéssel nincs gondunk (és nem érdekel engem se, hogy mennyit keresel – minél többet, annál jobb!)

Röviden még egyszer amit adunk:

  • Skálázható fizetés
  • Home office 90%-ban
  • Karrierlehetőség a cégen belül
  • Nem csak egy porszem vagy a gépezetben, hanem maga a gépezet
  • Jó ügyfeleket, akikből „csak” eredményt kell hoznod és nem érdekel, hogy hány órát raksz bele naponta, hogy működjön
  • Nem órabérben leszel fizetve, mert nem büntetlek, ha gyors vagy

Elég fontos, hogy kivel fogsz együtt dolgozni.

Szia, Orosz Réka vagyok.

Médiaművészként a kreatív feladatokban teljesedek ki leginkább. A marketingszemléletű
szövegírás mellett a vizuális kommunikáció megfelelő használata is elengedhetetlen mai világunkban – szerencsére én mindkét téren otthonosan mozgok. Grafikus, fotós, videós, szövegíró, stratéga, social média specialista – ez mind én vagyok.

És Te ki vagy? Egy hozzám hasonló, motivált, dobozon kívül gondolkodó kreatív elme, aki lenyűgöző és jól konvertáló szövegeket ír.

Na, csatlakozol egy menő csapathoz és világmegváltó terveinkhez vagy beéred az átlagos munkahelyeddel? Töltsd ki az űrlapot!

40+

másik cég