Keressük a marketing szövegírók

szupersztárját!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Keressük a marketing szövegírók

szupersztárját!

Úgy érzed, többre vagy hivatott az átlagnál? Szeretnéd közvetlenül látni a munkád értelmét, a legmenőbb cégekkel együtt dolgozva, miközben megváltod a világot?

Hibrid home office. Skálázható fizetés. Megvalósító ügyfelek. Nem kell salesezned.

Tudjuk, hogy a hozzád hasonló igazán jó hozzáállású szövegírókat meg kell becsülni.

Pontosan tudjuk, hogy mi a probléma a legtöbb hasonló munkahellyel…

Az a fránya irodába járkálás

A napod fele tömegközlekedéssel megy el, a budapesti irodába pedig szinte esélytelen minden nap eljárnod. A munkaidőd korlátozva van, és ha törik, ha szakad este 6-ig bent kell lenned.

Agyon vagy mikromenedzselve

Teljesen őszintén: mi is utáljuk, amikor az ügyfél nem ad semmiben szabadkezet, így mi is rugalmasak vagyunk a kollégáinkkal. Vannak szabályok, amiket be kell tartani, de a nap végén úgyis csak az eredmények érdekelnek.

Versenyképes fizetés. Vagy mégsem?

Hiába dolgozol éjt nappallá téve, a fizetésed erősen korlátolt felülről, hiába mondták, hogy bármennyit kereshetsz. "Sorry, ebben a poziban ennyi a max fizetés..."

Nyugi, létezik még olyan marketing szövegíró pozíció, ahol nincsenek kompromisszumok.

A Nevermind Advertising (korábban mozestamas.hu) hirdetéskezelő ügynökség marketing tapasztalattal rendelkező szövegíró kollégát keres. Az országban bárhol. Rutinos rókát vagy a jövő szupertehetségét. Lehet, hogy pont Téged.

Nézzük, hogy miért érdemes nálunk dolgoznod?

Home office 

Otthonról dolgozol. Vagy ahonnan szeretnél. A közeljövő tervei között szerepel egy COWORKING irodába való bevonulás, de ez inkább a social részek miatt fontos, ha ez Téged nem izgat, akkor fine.

Menő ügyfelek, de tényleg

A világ legizgalmasabb KKV-jaival dolgozunk. Csokigyár, stílustanácsadó, térkőgyártó, egyszemélyes szuper vállalkozásoktól egészen a több milliárd árbevételű nagymenőkig.

Nem kell salesezned

Nálunk nem kell salesezned, majd gyömörgörccsel elvállalnod olcsón egy szövegírást, karakterszámra árazva. A szolgáltatást eladjuk helyetted, neked csak a munkavégzésre kell fókuszálnod - nem kell elköltened havi százezreket selfmarketingre és énmárkaépítésre sem.

Nem kell 100 dologhoz értened

Nem várjuk el, hogy mindenben Te legyél a világ legjobb szakembere már kezdésnél. Azt nézzük, hogy mennyire van meg benned a tanulási és fejlődési vágy. Mi nem várjuk el, hogy a szövegíráson és a marketingen kívül bármihez is érts.

Az unatkozás elképzelhetetlen

Ha valóban jó vagy, akkor hidd el, terhelni fogunk munkával. De nem TÚLTERHELNI, mint ahogy azt sokan elvárják. Hirdetésszövegeket kell majd írnod, besegítesz az email marketingbe és ehhez hasonló landing oldalak szövegezésébe is.

Menő fizetési rendszer

A fizetésed eleinte alapfizetésből fog állni, majd tényleg skálázható lesz. Nálunk nem az a cél, hogy a lehető legtöbb ügyfelet rakjunk rá egy keveset kereső szövegíróra, kisajtolva belőle minden életkedvet. Most dolgozzuk ki az ország legmenőbb bónusz rendszerét is.

Miért érdemes még a Nevermind Advertisinghoz jelentkezned marketing szövegíróként?

Képzéstámogatás

A munkádhoz elengedhetetlen, hogy folyamatosan képezd magad - gyakorlással vagy külső tréningek segítségével. A cégnek külön kerete van rá, hogy támogasson abban, hogy fejlődni tudj, legyen szó könyvekről, online kurzusukról vagy személyes konferenciákról.

Brutál dinamizmus

Álmodozók vagyunk, akik olyan motivációval rendelkezünk, hogy az aszfaltot is feltépnénk magunk alól. Külföldi terjeszkedés, előfizetéses csoport - fel fogjuk magunkat tenni a térképre és megkerülhetetlenek leszünk. Ezt garantálom. Segítesz benne?

Hosszú, stabil karrier-lehetőség

Nem két évre számolunk veled. Ha egyszer bekerülsz ebbe a csapatba, akkor úgy fogunk kezelni, mint a testvérünket. A családot pedig nem hagyjuk el, hanem közösen megoldjuk az esetleges problémákat. Nem csak a közös céljainkat, hanem a személyes céljaid is megvalósítjuk!

Olyan marketing szövegírót keresünk, aki varázslatos eredményeket hoz elbűvülő szövegeivel ügyfeleink részére.

Akiben megvan a lelkiismeretesség, a bizonyítási vágy, a motiváció. Aki nem csak lazsálni akar, hanem a jobb életért hajlandó tenni is.

Home office? De tényleg?

Avagy hogy néz ki a munkaidő?

A munkádat home officeban fogod végezni. Most gondolkodunk rajta, hogy bevezetjük az opcionális COWORKING irodába járást, hogy barátkozni is tudjunk egymással, ne csak dolgozni.

A munkaidő törzsidőből és rugalmas munkaidőből áll: azaz hétköznap 9:00-17:00 közt elérhetőnek kell lenned. A kampányok sajnos hétvégén se állnak le, így előfordulhat, hogy hétvégén is be kell néha kapcsolnod a laptopodat. Fontos, hogy nem azt nézzük, hogy ténylegesen mennyit dolgoztál, hanem azt, hogy milyen eredményeket értél el. Ha heti 10 órával is hozod azokat a számokat, mint más 40-gyel, akkor nekünk az is tökéletes.

Ki áll a Nevermind Advertising mögött?

Szia!

Mózes Tamás vagyok, a Nevermind Advertising alapítója – korábban mozestamas.hu-nak neveztek minket, de épp rebranding alatt állunk, hiszen szeretném, ha a kollégáink is megkapnák a lehetőséget a tündöklésre.

Facebook hirdetésekkel kezdtem egyéni vállalkozóként, ma pedig már milliárdos cégekkel dolgozunk négyfős csapatunkkal – Angélával, Áronnal, Rékával és Tamarával.

A hazai marketing nagyágyúi szinte mind ismernek, többüknél előadást is tartok Facebook és online marketing témában – például Wolf Gábornál vagy Weiser Istvánnál.

Mivel jó munkát végzünk, ezért folyamatosan kapacitásgondokkal küzdünk.

Olyan embereket keresek, aki segít minket a következő szintre emelni kiváló szövegeivel, cserébe mindent megteszünk, hogy megbecsülve, jól érezze magát a cégben.

Vajon Te leszel az?:)

A Nevermind Advertising csapata

Fiatal szupersztárokkal dolgozunk együtt. Van grafikusunk, szövegírónk, 3 PPC-s kollégánk, külső alvállalkozók által pedig webesekkel, Google Ads szakértőkkel dolgozunk együtt. Mindenki az átlagnál sokkal okosabb, motiváltabb és hosszú távon gondolkodik. Jelenleg a cég maximális kapacitáson pörög, ezért keresünk új embereket, mert még nagyobb céljaink vannak.

Mennyi pénzt tudsz keresni nálunk marketing szövegíróként?

Nem akarunk bekorlátozni, így mondd meg Te, hogy mennyit szeretnél keresni! A mi elképzeléseink szerint egy viszonylag magas alapbérrel várunk, majd ez a jutalékokkal kiegészülve a nőhet.

Az, hogy mennyit keresel főként az általad elvégzett ÉRTÉKES feladatok mennyiségétől függ. Ha nyomod, csinálod, sok szövegírói feladatban segítesz, akkor sokat tudsz keresni. Fontos, hogy ez egy 100%-ban ALVÁLLALKOZÓI jogviszony lesz, így az adminisztratív dolgokat, járulékfizetéseket Neked kell majd megoldanod, de szívesen segítünk benne.

A fizeteséd jelentős része meglévő előfizetőkből fog jönni, így nem kell izgulnod, hogy kezdésként is lesz-e elég munka, amit el tudsz végezni. Lesz. 🙂

Jól hangzik, ugye?

Milyen cégekkel dolgozunk együtt? Ezek azért egy önéletrajzban is jól néznek ki…

Eleget beszéltünk magunkról, itt az idő, hogy rólad is ejtsünk pár szót!

Ki vagy Te? Kivel akarunk együtt dolgozni?

01

Írsz és beszélsz angolul. Nem a papír lesz a lényeg, de a világmegváltás nehezen megy magyarul.

02

Az átlagnál jobban motivált ember vagy. Kétszer.

03

Nem vétesz helyesírási hibát. Ez azért alap, de leírom.

04

Nem most jöttél le a falvédőről, van tapasztalatod MARKETING szövegírásban és érted, hogy mi miért történik.

05

Precíz ember vagy, aki rögzíti a dolgait. CRM-mel dolgozunk, így nyomonkövethető a munkavégzésünk. Szeretnénk, ha ezt a rendszert Te is alkalmaznád.

06

Gyorsan dolgozol és gyorsan neki tudsz állni a lebriefelt szövegek megírásána, nem "csak 3 nap múlva leszek újra gép előtt" típusú ember vagy. Nyilván a szövegek minősége is rendkívül fontos, de ezeket gyorsan is meg kell tudnod írni, hiszen rendkívül gyorsan pörögnek az események a mi világunkban.

07

Proaktív vagy. Ha van szabad kapacitásod, jelzel és találunk neked plusz feladatot, amivel fejlődhetsz és értéket is tudsz adni (majd kapni).

08

Az átlagnál jóóóval erősebb marketingszemléleted van és érted, hogy mitől döglik a légy, ha szövegírásról van szó.

Mi lesz a feladatod?

Ezt majd részletezzük, de röviden: Facebook és Instagram hirdetések szövegezésével fogsz kezdeni, de használni fogjuk a szövegeidet email marketing tevékenységhez és ehhez hasonló landing szövegek megírásához is. Belső célokra is, meg ügyfeleknek is. Nyugi, izgalmas lesz. 🙂

Mi történik a jelentkezés után?

01

A jelentkezés után a megadott email címre már küldjük is a próbafeladatot, amit a határidőn belül vissza kell küldened. Ez nem lesz egy lightos feladat, tudjuk, hogy sokan kiesnek, de azokkal a munka se lenne hosszútávú.

02

Ha minden okés, akkor ajánlatot teszünk, aláírjuk a szerződést és elkezdünk együtt dolgozni.

03

Megbeszéljük, hogy bedobjunk-e egyből a mélyvízbe. Ez függ a tapasztalatodtól is. A munkád elején végigmész majd mindenképp egy belsős tanításon, hogy alkalmazni tudd a szemléletmódunkat és módszereinket.

04

Te csinálod a munkát, reportolsz, szükség esetén beszélsz az ügyféllel, törődsz vele, mintha a saját gyermeked lenne. Mi pedig hozzuk neked az új ügyfeleket és folyamatosan terhelünk, ameddig Neked elviselhető.

Csatlakozol a Nevermind Advertising csapatához, ahol megbecsülnek emberileg és anyagilag egyaránt?

Nyugi, nem gáz, ha nincs húszéves marketing tapasztalatod, de jó szövegeket írsz és brutál lelkes vagy. Vesztenivalód nincs. Jelentkezz és találkozunk túloldalon!